Mindennapjaink

Valami új

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 17686

Régóta szúrja a szemem, hogy a faszbúk önkényesen szelektálja a bejegyzéseket, nincs korrektség a cenzorkodásában, ugyanis kutyaviadalokat gond nélkül feltehetsz még akkor is, ha a végén meghal az egyik kutya, ugyanakkor nem írhatsz arról például, hogy milyen szép is a hazaszeretet, valamint kényük-kedvük szerint törölnek nagy felhasználótáborral bíró humoros oldalakat, ha nekik nem tetszik. Ilyen például a trollfoci oldal, aminek asszem kb 400.000 követője volt.

Rátaláltam egy korrekt megoldásra, amiben nincs sem politika, sem más, amiben aljaskodni lehet, ugyanis benne van a szabályzatban, hogy nem tehetsz közzé politikai tartalmat, valamint kizárás jár azért is, ha valaki durván beszól valakinek.

Szerintem jogos, ugyanis attól, hogy valakinek más a véleménye, még nincs joga mocskosul beszélni velem, hiszen én sem teszem másokkal.

Röviden, azt gondolom, hogy ideje egy ilyen békesség szigetének, aminek máris többezer felhasználója lett pár nap alatt, mióta elindult, bár nem az első vagyok, de az elsők közt találtam meg.

Itt regisztrálhatsz és tartozz te is közénk: https://elittag.hu

Érezd magad jól és maradj ember akkor is, ha éppen nagyon nehéz!

Tetszik 3
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...