Mindennapjaink

Minden okkal történik.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 1688

Félig gyermekfejjel nehéz volt eldönteni, hogy mi leszek, ha nagy leszek.

Sok minden akartam lenni. Fodrász, ápolónő, óvónő, grafikus, porcelánfestő… még sorolhatnám. Aztán ezek közül egyik sem.

Egy teljesen más szakiskolába mentem. Viszont a sportot is nagyon szerettem. Már az általánosban elkezdtem és ebben a suliban folytattam. A testnevelő tanárom még az elején felfigyelt a képessėgeimre és így ő lett az edzőm. Négy sportágban jeleskedtem. Kézilabda, asztalitenisz, súlylökés és magasugrás…mindet imádtam.

Végzős voltam, amikor egy versenyen térdsérülést szenvedtem és sajnos emiatt abba kellett hagynom.

Sokszor gondolok erre az időszakra, hogyan alakult volna az életem, ha nem sérülök le. Az edzőm révén már szponzorom is volt. Igen, mi lett volna, ha…?

Az ember életében elég egyetlenegy rossz dolog, döntés, cselekedet vagy akár egy gondolat és teljesen más irányba folytatódik az ėlete.

Ha rosszabb irányba, akkor sokszor megbánjuk és azt kívánjuk, hogy bárcsak újra kezdhetnénk. Ha pedig jó irányba, akkor hálásak lehetünk a sorsnak, hogy jobban alakult, mint gondoltuk volna.

A múltat már nem lehet megváltoztatni, de nem is akarom. Hiszen azt mondják minden okkal történik. Azt vallom, hogy nem az számít milyen iskolát végeztünk és mi a munkánk, hanem milyen ember lett belőlünk.

Csak egy egyszerű nő vagyok, akit az élet megtanított arra, hogyan kell erősnek lenni. Megtanultam értékelni és elégedettnek lenni azzal, amim van. Hiszen az elégedetlen emberek soha nem lesznek boldogok.

Életcélom közé tartozik, hogy 1: Pozitívan álljak minden akadály elé, amit elém gördít a sors. 2: Boldoggá tenni azokat, akik engem boldoggá tesznek. 3: Valami maradandót adni a lelkemből, ami a másik ember lelkében nyomot hagy és örökre ott is marad.

Kell, hogy legyen életcélunk, hiszen anélkül senki sem él igazán. Megvalósítani talán kicsit nehéz, de ne adjuk fel soha, mert akkor magát az életet adjuk fel.

Tetszik 23
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...