Mindennapjaink

Szexre vágysz?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 942

Akkor itt most megkapod, ugyanis baszhatod, mert más a téma 

Tavaly október környékén kezdtem el ismerkedni a drónozással, majd egyre jobban megtetszett, míg eljutottam oda, hogy már egy komoly, professzionális drónt is megvettem a gyakorlósok után. Már az elején is különleges érzés volt a repülés ezen oldalával ismerkedni és minden esetben megnyugtatott az élmény, miközben sok esetben izgalmasra is sikeredett. Eddig csak egy drónomat vesztettem el, még a kezdetekkor, azt elfújta a szél, meghát tök béna is voltam, mert nagyon fura érzés úgy vezetni egy drónt, hogy elfelejted melyik üzemmódot állítottad be, hogy merre kell a kart tolni, hogy jó irányba haladj, valamint az a drón csak mobillal volt irányítható, ami nekem nehézséget okozott akkoriban.

Ma már felveszem hozzá a virtuális szemüveget és hihetetlen élmény úgy repülni a drónnal, teljesen olyan érzés, mintha egy repülőgépet vezetnél, plusz szépsége az, hogy szép felvételeket készíthetünk és ezeket visszanézve is, újra kellemes perceket szerezhetünk önmagunknak, esetleg másoknak is.

Sajnos el kell ismerjem, nekem sok hónap gyakorlása kellett, mire eljutottam odáig, hogy minden gond nélkül visszahozom a drónt és azt az útvonalat repülöm meg vele, amit akarok. Nem egyszer volt már olyan, hogy elment a drónom látótávolságon túlra, majd nem értettem, hogy most merre is akar menni, ekkor kénytelen voltam arra utasítani, hogy ugyan legyen már kedves és jöjjön vissza önmagától, mert ha rajtam múlik, lehet Afrikában landol  Szóval, mára már nagyon jó érzés az, hogy pontosan érzem, hogy merre járok vele és simán haza is hozom.

Nem állítom, hogy mindenkinek való ez a hobby, szórakozás, de azt állítom, hogy nagyszerű élmény és egyben különleges is.

Tetszik 4
Nem tetszik 2

Még szintén kedvelheted...