Mindennapjaink

Engedd el!

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 1121

A munkatársnőmmel nagyon jó viszonyban vagyok. Bő féléve laza kapcsolatban van a barátjával. Ez megfelelt mindkettőjük számára eddig, de ma elmondta, hogy úgy érzi, neki így már nem jó. Ritkán kommunikálnak és szinte már csak akkor keresi, ha jönni akar hozzá. Legutóbb a pasi azt találta neki mondani, hogy keresni akar egy jobb kapcsolatot és pár nő már jelét is adta ennek a dolognak. A munkatársnőm kérdezte tőle, hogy vele miért nem akarja, hiszen jól megértik egymást. Erre a pasi azt válaszolta : jól van ez így, te mindig kéznél vagy. 😲🤔

Tanácsot kért tőlem és el is mondtam a véleményemet.

Még ha laza kapcsolatban is vannak, én úgy gondolom, ha az egyik ilyet mond a másiknak, semmilyen formában nem érdemes folytatni. A pasi részéről ez egy leminősítés vele szemben és tökmindegy, hogy akarattal vagy akaratlanul. Egy nőnek legyen tartása, ha a pasi ennyire nem tiszteli a női mivoltát, menjen a süllyesztőbe. Senkinek sem szabad hagyni, hogy madzagon rángassák, mint egy bábut. Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok és mindkét fél egyenrangú kell hogy legyen.

Nem érdemel tiszteletet az, aki nem tiszteli a társát és jobb minél hamarabb megszabadulni tőle. Inkább választanám az egyedüllétet, minthogy hagyjam magam megalázni. Nem ő az egyetlen férfi a világon, bizonyára akad jobb is tőle. Ő már elindult, el kell engedni.🤷‍♀️

Aki ennyire lenéz egy nőt, egy idő után már egyáltalán nem fog találni senkit magának. Az ilyen önző ember soha nem fogja beismerni, hogy hibát követett el a nőkkel szemben.

Szóval, ha valaki nem érzi jól magát egy kapcsolatban, lépjen ki belőle. Sokan boldogok társ nélkül is és vannak akik kapcsolatban is boldogtalanok. Személy szerint ez esetben inkább az előbbit választanám. Ne hagyja senki, hogy átgázoljanak rajta. Merjen változtatni és nemet mondani, mert van választási lehetősége. Úgy gondolom mindig van kiút és mindenre van megoldás… hát vegyük észre és éljünk vele!

Tetszik 23
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...