Mindennapjaink

A kurvákról őszintén

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 473

Számomra egy tény biztosan van, hogy akár tetszik, akár nem tetszik, a kurvákra szüksége van a társadalmaknak, ugyanis ők is egyfajta levezető szelepei bizonyos rétegeknek, többnyire azoknak, akik nem tudnak máshogyan nőhöz jutni, vagy ha tudnának is, nekik valami oknál fogva, nincs szükségük a tartós kapcsolatra.

Akkor, ha van létjogosultsága ennek a “munkának”, miért ítéli el sok ember őket?

Sok ember-sokféle gondolat. Vannak, akik azt képzelik, hogy milyen könnyű munka ez a kurválkodás és könnyű pénzt látnak benne csak, persze hogy irigylik. Azért ettől van egy sokkal mélyebben gyökerező megvetés is az emberek jelentős részénél, ez pedig az erkölcsi norma. Ez a tudatalattiban nem másról szól, mint arról, hogy az a nő, akit mindenki megkaphat, egy becstelen, erkölcsileg semmitérő, megbízhatatlan nő, akit jobb elkerülni, mert csak kihasználja az embert.

Valóban kihasználják az embert? Többségük valóban és mindig is ki fogja, hiszen látta, hogy ezzel jól élhet, sikeres, miért is ne ezt tenné, ha ért ehhez? Egy kurva onnantól kezdve, hogy már rendszeresen képes jövedelemhez jutni a szex által, rengeteg dologgal meg kell békéljen akkor is, ha ezt régebben vagy nem tudta  hogy olyan, vagy tudta, ám nem kedvelte. Ilyen többek közt a bármilyen embernek is szét kell nyílnia, vagy éppen akkor is be kell kapja, ha nem tetszik neki a másik ember, nem beszélve a bűnözői körökről, akik sok esetben irányítják az általuk “megvédett”, magyarul futtatott kurvákat. Ez annál is inkább durvává képes válni, mert egy egyszerű, mezei kurva is kerülhet olyan helyzetbe, amikor a számomra nem durva szex szolgáltatásból fog később fakadni egy igazi bűncselekmény, mondjuk gazdag férfit behálózni, majd kábítószerekkel sakkban tartani és a végén roncsot csinálni belőle, a vagyonát lenyúlni a bűnözők segítségével, erre is volt a közelmúltban példa, egy milliárdost végeztek ki ezzel a módszerrel, ennek ellenére, rengeteg módja van annak, hogy kurvák is komoly pénzekhez jussanak bűncselekmények által.

Tehát valahol joggal tartanak az egyszerű emberek, főleg falun a valódi kurváktól, hiszen ez az életmód sokszor teljes erkölcsi tartásvesztést okoz és szó szerint bármire képes az a kurva, aki egyszer már megérezte a komoly pénz ízét. Ettől függetlenül, szerintem a kurvamesterségre igenis szüksége van sok embernek, ám a régi bordély rendszer szerint kellene üzemeltetni úgy, hogy állami bevétel is keletkezne a szolgáltatásból adó formájában, ám valahogy erre nem mozdultak a politikusaink az elmúlt 30 évben, még akkor sem, ha milliárdokat veszít így az országunk. Kitalálod miért nem fontos ez nekik, hogy az országnak adózzanak és ne a striciknek?

Tetszik 1
Nem tetszik 2

Még szintén kedvelheted...