Mindennapjaink

Váltani akarok, de nem megy!

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 500

A nők arról panaszkodtak eddig, kb 10-ből 6, hogy mennének a párjuktól, de nem tudnak, és azt sem tudják, hogy miért nem lépnek, de akkor sem lépnek le, ha simán megtehetnék. Miért nem?

Mert olyan gyengék vagytok, mint a friss libafos a zivatarban!

Megy a nyavalygás, hogy a zuram mekkora szemétláda, meghogy sose nem is szeretett engem, meghogy csak a gyerekek miatt vagyok még ezzel a szemétládával és még lehetne sorolni a hamis kifogásokat. Mondjuk abban lehetséges sok igazság, hogy a zura nem szerette sose, mert volt olyan hülye a Gizike, hogy csak azt nézte, hogy irigyelni fogják-e a faluban a Pistikéért, vagy mennyit keres a Józsi, de az egyiket sem érdekelte, hogy emberileg milyen a kiszemeltje, csak az lebegett a buta fejükben, hogy majd én megváltoztatom!

Senkit sem lehet megváltoztatni, csakis akkor, ha ő maga kéri, hogy segíts neki!

Soha nem fogsz sem te, sem a Sanyi megváltozni csak azért, mert ez a másiknak nem jó. És bizony maradsz a szarban, ha arra vársz, hogy valamelyik társkergetőn megtalálod azt a pasit, aki ilyen körülményeid mellett beléd szeret. Amennyiben mégis találnál ilyen pasit, akkor jobb ha tudod, hogy ő ugyanolyan elmebeteg mint te vagy!

Na ennyit a szerelmesek napjáról, jöhetnek a puszik. 

Tetszik 2
Nem tetszik 2

Még szintén kedvelheted...