Mindennapjaink

Mee to, azaz terjed az elmebaj

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 420

Nem is olyan régen, egy új “abuzálás” került napvilágra egy színész jóvoltából.

Nakéremszépen, menjünk csak szépen sorjában. Tegyük fel, hogy valóban megtörténtek gyermekkorban valakivel szexuális molesztálások. Azt is képzeljük el, hogy ezt vagy nem tekintette annak, vagy félt elmondani bárkinek is, így elfogadható az, hogy csak évek múlva képes feldolgozni az élményt. Akkor mi ezzel a bajom? Máris elmondom.

Az elfogadható útja a következő ennek az egésznek. Rájövök mit érzek és ki kell beszéljem magamból, akkor felkeresek egy szakembert, akivel helyre teszem magamban ezt az egészet, aki segít helyesen feldolgozni a velem történteket, majd élek tovább nyugodtan.

Ehelyett mit kell látnunk?

Kiállnak a nagy nyilvánosság elé sajnáltatni magukat, ezzel is táptalajt adni azoknak, akik képesek bárkit meggyanúsítani bármivel! És ez a magatartás felelőtlen, valamint veszélyes is! Miért? Mert példává válhat, amit követni fognak az idióták is.

A magam részéről elítélem azokat, akik ezzel a problémájukkal kiállnak a nyilvánosság elé és ott adják elő, ami vagy igaz, vagy nem. A helyes az volna, ha a pszichológiával foglalkozó szakemberek beszélnének a médiában ezekről a problémákról szakszerűen, minden oldalról megközelítve és nem a valós, vagy vélt áldozatok.

Tetszik 3
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...