Mindennapjaink

Borítékolható volt a bukásuk

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 446

Nem másról van itten nagyba szó, mint Szabó Zsófi válása. Sokan elváltak és sokan el is fognak még, mi ebben a nagy durranás?

Csupán annyi, hogy régóta látható volt, hogy ez lesz a vége. Volt valami show műsor, talán házaspárbaj, vagy mi néven futott, ahol versenyeztek pénzdíjért párok. Namost abban a versenyben, szépen kikerekedtek a résztvevők személyiségei, még akkor is, ha némelyek sunyin próbáltak semlegesnek látszani, ilyen volt Zsófi férje is.

Könyörgöm, hát nem volt egy épeszű ember a Zsófi környezetében, aki szólt volna neki, hogy de jányom, hát ez a fasz téged lekezel, semmibe nem néz, olyan, mintha egy nárcisztikus ember volna, mindig neki van igaza és durván leolt téged érvelések helyett, menekülj, amíg nem késő!

Ehelyett ezek szerint mindenki kussolt, gyanítom szép zsíros bankszámlája van ennek a pasinak és hát ugye van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja.

Amit én biztosan tudok, hogy egy ilyen pasitól, akkor sem kellett volna gyermek, ha aranyból van a fasza. Ám nem mindenki én és volt akinek kellett.

Megérdemli a sorsát az ilyen? Nem tudom, de tényleg nem. Ugyanis én is basztam el az életemben fejezeteket és sajnos hagytam egy ideig, hogy más bassza el.

Tetszik 1
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...