Mindennapjaink

Felkészülés nyalentin napra

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 590

Felőlem mindenki azt ünnepel amit akar, bár a szerelem valóban megérdemelne egy igazi ünnepet, csak nem ezzel a mai giccsparádéval.

Nade nem is emiatt írok itten, hanem egy szerintem komoly helyzet okán. Amikor elérjük azt a kort, amelynek során már jó sok tapasztalatot szereztünk a szerelem, hűség, kitartás, megbízhatóság terén, akkor valami miatt, ez nem sok esetben pozitív.

Adott egy kedves, intelligens, szerethető nő, aki maga is azt vallja, hogy boldogságra vágyik. Szerintetek mit fog tenni ez a nő akkor, ha találkozik azzal a férfival, aki őt kedvességgel halmozza el, odafigyel rá, segíti amiben csak lehet (ez nem feltétlenül anyagiakra értendő), még jó a hangulat is a közös beszélgetések-találkozások alkalmával… szóval? Mire tippeltek?

Elárulom, mert ma olyan rom mantikus hangulatban vagyok. Legtöbb esetben vagy elmenekül, vagy elkezdi tesztelni folyamatosan a pasit, hogy hol van az eb elhantolva. Egyszerűen olyan sok nő szerzett már csalódást, hogy el sem tudják képzelni azt, hogy egy pasi nem csak durva, önző és erőszakos lehet, hanem olyan, aki rájuk azért figyel, mert fontosak az értékeik.

Ki tehet erről? Itt is akad azért bőven lehetőség, ugyanis nem mindegy, hogy a nőt azért rúgták a pasik seggbe, mert elviselhetetlen volt minden esetben, főleg a nagy pofa miatt (erre elegen sanszosak), vagy éppen szegény rosszul választott és valóban az aljából kapott eddig ízelítőt.

A magam nevében csak azt tudom javasolni, hogy legyünk erősek akkor is, ha ilyen semmitérő emberekkel van tele a világ és kockáztassuk meg a csalódást, mert ha nyersz, akkor a világ egyik legszebb történetét élheted meg, ha rád talál az igaz szerelem.

Tetszik 1
Nem tetszik 2

Még szintén kedvelheted...