Mindennapjaink

Fogadd el és kész.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 573

Bizonyára mindenki került már olyan helyzetbe, amikor majdnem megfelelő volt a kiválasztott férfi/nő, ám valami nem stimmelt, mégpedig azért, mert olyan szabadidő eltöltést választ, vagy olyan módon akarja megélni mondjuk a pihenését, ami neked nem tetszik, mert az érzed, te ki vagy ezáltal rekesztve az életéből. Ilyenkor mi történik általában?

1- megpróbálod rábeszélni, hogy ne úgy álljon hozzá, hanem tegye olyanná, amibe te is beleférsz. Nem baj, ha neki ez nem olyan nagyon jó, de legalább rólad is fog szólni.

2- tudod, hogy nem kell megtenned vele, csak fogadd el, hogy neki ez fontos és hagyod, hogy úgy élje meg a történetet, ahogyan az neki örömöt okoz.

3- egy darabig hagyod, hogy azt tegye amihez kedve van, ám egy idő után elkezded belevonni magad a dolgaiba akkor is, ha ezt nem kéri tőled a másik.

A helyes megfejtés, szerintem a 2-es pont

Hányszor halljuk, hogy jó, én elfogadom, hogy te biciklizni szeretnél, de arra nem gondolsz, hogy… és itt temérdek kifogás, ellenérv, vagy bármi hangzik el annak érdekében, hogy te változz meg. A magam részéről azt javaslom, hogy ha ilyen emberrel találkoztok, aki belétek akarja sulykolni az ő akaratát, meneküljetek akkor is, ha gazdag, akkor is ha szegény, vagy szép, esetleg csúnya, mert nincs az az ember, akit érdemes magunk mellett eltűrni, ilyen körülmények között.

Tetszik 1
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...