Mindennapjaink

Mondhatnám, hogy ilyen nincs, pedig van.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 653

Tegnap előtt este, egy másik felületen, rám írt egy nyíregyházi nő, majd beszélgettünk, látszólag intelligensen írt, bár azt észre vettem, ha kimentem a szobából, vagy más miatt nem írtam azonnal, akkor érezhetően türelmetlenebbé vált, ennek ellenére nem volt megrázó a vele folytatott beszélgetés.

Ezen oknál fogva, tegnap folytattam vele a beszélgetést, amit azzal nyitott, amikor a távolságunkra rákérdeztem, hogy ezt ő soknak tartja-e, erre kitérő válaszokat adott, majd azzal folytatta, hogy ő a pasik miatt kényszerült arra, hogy megint tanuljon.

Merthogy, neki 3 diplomája van és ezt nem szeretik a pasik, meg azt sem, hogy ő rajongója a művészeteknek és amikor megtudják a pasik, hogy ő ilyen, akkor őt beskatulyázzák, amitől a csajos dühös lesz.

Na most kéremszépen, láttam eleget a világból ahhoz, hogy tudjam, aki elkezd azzal nyávogni, hogy neki mennyi diplomája, vagy ilyenje-olyanja van, az nem panaszkodik valójában akkor sem, ha ezt mint hátrányt akarja előadni, hanem gátlástalanul kérkedik.

Próbáltam még ekkor is rendesnek látszani, hiszen ez a történet ekkor már tuti veszett fejsze nyele volt számomra és már csak azt figyeltem, mi lesz ebből.

Jeleztem neki, hogy nem akkora nagy baj az, ha skatulyát kap, mert az azt jelenti, hogy nem azt a pasit kereste és a dühöt felesleges magában szabadjára engedni ilyen apróság miatt, mert a düh mindig csak rombolni tud, soha sem épít.

Azonnal ellentmondott, hogy ő nem is dühös, most csak mesél. A 3 diplomája ellenére, el kellett neki újra magyarázzam, hogy nem most dühös azt értem, de ő értse meg azt, hogy amikor skatulyát kap, akkor feleslegesen dühöng. Annyira zavarosan igyekezett mindenre ellenérveket felhozni, hogy a végén már nem álltam meg, hogy el ne mondjam amit gondolok, miszerint ha igaz ez a dühössége, akkor annak csak egy az oka, hogy amikor nem ő irányítja a pasit, akkor az egója nem tűri el ezt az állapotot és túl magasan kuksol olyankor.

Megint én voltam a hülye, mert neki igenis alacsonyan van az egója,csupán az önérzetében sértik meg, amikor a nőiségébe gázolnak bele a skatulyázással. Nem érted te sem? Nyugi én sem értettem. Aztán megtudtam a nagy titkot, hogy a nőiségbe MINDEN IS beletartozik, még akkor is a nőiségedben bántanak meg, ha beskatulyáznak. Bezony ám! Na mire jó a 3 diploma némelyeknél?

Azért volt itt még csavar a történetben, ugyanis a vége felé megtudtam, hogy amiket mondott, az nem más volt, mint egy játszma része, egy teszt (azt nem tudtam meg, hogy pontosan mi volt a teszt célja). Ezeket a szavakat ő írta le, hogy játszma és teszt.

Egy a lényeg, a nemnormálisa megpróbált engem már az elején elnyomni azzal, hogy önmagát felhelyezte a polcra a lekvárok közé, túlértékelve mindazt, amit ő fontosnak érzett egy emberben, történetesen a diplomáit és a kultúra fitogtatását, hátha majd tátott szájjal iszom a szavait a jövőben és követem arra, amerre ő szeretné.

Ne gondold, hogy lesz esküvőnk, elmondta, hogy őt mennyire megbántottam a szavaimmal, őt még soha és senki sem így, majd szó nélkül letiltott. Egy kicsit sírtam ekkor.

Tetszik 3
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...