Mindennapjaink

Joggal lehülyézhetsz.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 924

Ugyanis most valóban nem értek valamit és azt sem bánom ha lehülyéztek, ám szeretném tudni a valódi okot.

Sorra az történik velem, hogy beszélgetek értelmes nőkkel faszbúkon, majd egyszer csak elkezd csökkenni a lelkesedésük, vannak akik arra sem veszik a fáradságot, hogy jelezzék, nekik ennyi elég volt, hagyják elcsendesedni önmagától a beszélgetésünket. Ami megdöbbentő számomra, hogy a legutóbbi egy olyan nő volt a napokban, aki könyvet is írt arról, hogyan bánjunk a felnőttekkel és a gyermekekkel. Amikor ettől a nőtől megkérdeztem, hogy mit szeretne kapni a leendő párjától, mit adhat pluszt számára, akkor azt válaszolta, hogy ő szerelmet keres. Ennyit. Jól hangzik ugye, hiszen ezzel látszólag nem mondott semmi rosszat.

A valóság ezzel szemben az, hogy a hozzá hasonló nőknek semmi másra nincsen szükségük a pasiból, csak az egójuk erősítésére, hogy mennyire fontosak még egy vagy több pasinak, valamint szeretnének még jókat dugni. Merthogy a szerelem önmagában erről szól. Aki már kapcsolatban gondolkodik, az ugye már képes hozzátenni mást is, amivel több lehet az ember egy párkapcsolatban.

A másik, ami miatt tényleg lehülyéznek majd páran (lehet joggal), hogy onnantól kopnak le a nők, amikor őszintén megmondom nekik azon kevés, ám mégis létező, számomra hiányosságaimat, amiket nem fogok tudni soha sem megváltoztatni önmagamban. Megmondom előre, hogy ne higgye senki sem azt, hogy megtalálta a miszter tökéletest, majd pár hét múlva meg csak pislogjon, hogy nade kérem, én nem ilyen lovat akartam! A komoly kapcsolatokat tényleg úgy kell építeni, hogy kidomborítjuk a vélt vagy valós jó oldalainkat és elsunnyogjuk azt, ami esetleg némelyek számára nehezen kezelhető? Komolyan kérdezem, itt rontok el valamit?

Tetszik 3
Nem tetszik 2

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

 1. Molly says:

  Lehet Tomi!
  Szerintem sokan nem tudnak mit kezdeni az őszinte, “pőre” valósággal.
  Csak azt mondják hogy ők igénylik az őszinteséget, de valójában nem “bírják” a szó minél teljesebb értelmében. 🙂

  1. Varga Tamás says:

   Azt gondolom én is, amit írtál, hogy csak duma van, ám a valóságban nem bírják az igazságot, az őszinteséget sem adni, sem kapni.

Hozzászólások lezárva.