Mindennapjaink

Ne hagyjuk elveszni !

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 542

Sokszor felteszem magamnak a kérdést, miért van a világ,miért létezik az emberiség ės miért van az ÉLET ? Mi emberek sok mindent okozunk. Örömöt, boldogságot, bánatot, fájdalmat és gyászt. 😔

Életet adunk, de sajnos ki is oltunk. Van aki más életét, van aki a sajátját… Ha valaki a sajátját, az mindig megdöbbentő és érthetetlen. 🖤 Soha nem tudjuk meg a valódi okát, csak találgatunk… miért⁉️ Hiszen minden embernek van gondja, problémája. Mindenkivel történnek rossz dolgok, de ugyanakkor jók is. Legtöbben túllépnek rajta, de sajnos van aki nem tud. Ő nem gondol bele, hogy tettével milyen fájdalmas gyászt okoz szeretteinek és barátainak. Csak a sok megválaszolatlan kérdés marad… miért❓Hiszen, ha beszélt volna a gondjáról, ha segítséget kért volna, ha elmondta volna, ha tudtuk volna… igen, mindig ott lesz a “ha”. De ő már nincs, csak egy nagy űrt hagyott maga után.

Ha van szívünknek aki kedves, ne halasszuk el a lehetőséget és mondjuk el neki, mennyire fontos számunkra…, mert nem biztos, hogy lesz még egy lehetőség.

 

Mi EMBEREK a születésünkkel esélyt kaptunk élni és rajtunk múlik, hogyan folytatjuk. Lássuk meg az ÉLET szépségét még akkor is, ha padlón vagyunk. Tele van kihívásokkal is, de le tudjuk győzni, ha akarjuk.

Az ÉLET egy nagy jutalom, ne hagyjuk elveszni, inkább érdemeljük ki azzal, hogy megéljük és leéljük❗️🙏

Tetszik 18
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...