Mindennapjaink

Add vissza kérlek a hitemet.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 670

Valaki írjon már nekem privátba legyen kedves, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, a világ valójában csodás, tele van figyelmes és kedves nőkkel.

Pár napja rámírt egy adatlapja szerint pesten élő nő, hogy mennyire jó amit kiírtam magamról a lapomon és ez neki húdenagyon tetszik.

Az ő lapján egy darab képe nincsen az albumban, semmi arról, hogy kiféle-miféle-keféle, az viszont igen, hogy nincsen webkamerája és mikrofonja. Tehát egy szinte teljesen üres adatlappal keres komoly kapcsolatot.

Megtudtam a cseteléskor, hogy majd ő eldönti kinek küld képet és különben is, nem az számít amit ideírunk, hanem hogy milyenek vagyunk.

Ühüm…. énmeg gondolatolvasó vagyok és kitalálom az üres adatlapokból, hogy ki és milyen is.

Persze én vagyok a hülye, mert mit képzelek én, hogy egy trehányul ki sem töltött adatlapból, megpróbálom felépíteni azt, amit engedett a lap tulajdonosa. Hogy ez nem tetszik neki, azt elhiszem, ám azt már nem, hogy én vagyok a hülye, mert ő lusta kitölteni egy adatlapot önmagáról.

Szerintem bennünket minősít az, hogyan mutatjuk meg önmagunkat a világnak egy ilyen oldalon is. Az, hogy vannak elmebetegek, akik hazudnak ezen? Persze hogy vannak, hiszen vannak a való életünkben is, ott ugyan ezt teszik.

Szóval ami most biztos, hogy nem is vagyok olyan szimpatikus neki ezek után 

Ugye nem leplek meg, ha ez a csodás értékekkel bíró, önmagát rettenetesen sajnáló nő, letiltott teljesen azok után, hogy felhívtam a figyelmét a trehányságára 

Tetszik 14
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

1 hozzászólás

  1. Szikszai Zsoka says:

    Sajnos a saját tapasztalataim alapján ugyanez a helyzet fordítva is. A pasik legalább 70 %-a nem ad meg szinte semmi infót magáról. Halvány gőzöm nincs, hogy hogyan akarnak így ismerkedni. Az is lehet, hogy nem is fontos nekik az ismerkedés, csak szórakozásból vannak fent. 🤷‍♀️

Hozzászólások lezárva.