Mindennapjaink

Siralmas

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 460

Számomra mindenképp.

Kb 100-150 nővel beszélgettem az elmúlt egy évben, akik 40 és 55 közötti életkorúak voltak a beszélgetéskor. Ezek a beszélgetések vagy személyesen, vagy mikrofonon keresztül történtek, aminek a célja az volt, hogy megtudjam, mennyire önzetlenek a nők. Legnagyobb megdöbbenésemre azt kellett tapasztaljam, hogy bár szinte mindegyikük elmondta az elején, hogy ő önzetlen és önzetlen társra is vágyik, a végére a 90%-ukról kiderült, hogy vagy önzővé vált mára, vagy alapból úgy élt eddig is. A maradék kb 10% az, aki valóban önzetlen értékrendet vall.

Jócskán többségben vannak azok a nők, akik azt állították, hogy kihasználták őket és emiatt lettek önzőek, hogy ezzel is védjék önmagukat a későbbiekben. Természetesen sokuknál ez sem volt igaz, hanem egyszerűen csak az történt, hogy az önző személyiségükkel kivívták a pasik ellenszenvét és a pasik ezt megunva, tették amiket tettek, amit ezek a nők úgy éltek meg, hogy kihasználták csak őket.

Kedves férfiak, akik szeretnétek igazi családot magatoknak még ebben a korban, legyetek nagyon észnél, mert bármilyen szép is a menyecske, jó eséllyel egy önző nőt kaptok a nyakatokba, ami csak idő kérdése, hogy felőrölje az idegrendszereteket.

Tetszik 2
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...