Mindennapjaink

Kinek van több?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 648

Mind a férfiak, mind a nők között előfordul, hogy ki így, ki úgy látja az egzisztencia fontosságát.

Belegondoltam magam abba, hogy nekem van sokkal több keresetem, mint annak, aki a szerelmem. Illetve akkor még csak ismerkedünk, ám már jól látszik, hogy mi a helyzet anyagilag. Most dobjam csak el azért a lehetőséget, mert nem egyszinten állunk? Mivel csakis önmagamról tudok beszélni ebben az ügyben, így biztos vagyok benne, hogy ha olyan dolgot szeretnék, ami meghaladja a szerelmem anyagi lehetőségeit, akkor valamilyen módon megoldanám azt, hogy elfogadja tőlem ajándékba a különbözetet és együtt tudjuk megélni a drágább kirándulást is mondjuk a példa kedvéért.
Furcsa ha azt mondom, hogy én nagy örömmel tenném meg azért aki olyan fontos nekem? Nem baj, akkor is ezt látnám a legjobb megoldásnak.

Mi van akkor, ha nekem jóval kevesebb a jövedelmem, mint a leendő szerelmemnek? Akkor is mondjak le a lehetőségről? Jó, ebben az esetben többnyire azért a nők döntenek és valljuk be, nem lesz pozitív a pasi számára.

Hogy elfogadnám-e a szerelmem anyagi segítségét ebben az esetben, mondjuk egy komolyabb kiránduláshoz? Amennyiben érzem azt, hogy ezt őszinte szeretettel adja, akkor minden további nélkül.

Nem állítom, hogy én jól gondolkodok erről, csak azt állítom, hogy így oldanám meg.

Ti hogyan látjátok ezt a kérdést?

Tetszik 3
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...