Mindennapjaink

Azt hiszem, nincs menekvés.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 313

Bármennyire is szeretném önmagamat abban ringatni, hogy valaha is találkozok olyan nővel, aki nekem megfelelne akár egy életre is, szembesülnöm kell azzal, hogy akit én keresek, az csak a fejemben létezik.

Nagyon nehezemre esett elfogadnom azt, hogy a nők másképpen gondolkodnak, mint mi férfiak.

Amit nem fogok megkapni egy nőtől hosszú távon, az a következő:

– következetes értékrend.
– következetes gondolkodás.
– felelősségvállalás a tetteiért, vagy a mulasztásaiért.
– egyenrangú kapcsolat kialakítás.
– csak azt tudni, ami a valóság.

Az utolsó az egyik legérdekesebb kulcs szerintem.
A nők nagy része valami hasonlóan képes megérteni a világ működését: Józsi azt mondta ma reggel, hogy fáj a hasa. Ahhhaaaa… fáj a hasa… vajon mitől fájhat? Evett valamit és attól, vagy inkább lelkiismeret furdalása van? Akkor tuti nője van!

És igen, a nők a legegyszerűbb dolgokat is mindig kötni akarják valamihez, még akkor is, ha az vagy nincs úgy ahogyan azt elképzelik, vagy esetleg nem is létezik semmiféle kötés semmihez sem.

És ha egy nő valamit odaköt valamihez, akkor az szerinte úgy is van! Jöhetsz te a valósággal, az ne tévesszen meg, ha azt hallod válaszul, hogy “ja, hogy ez amúgy van?”. Ez csak a pihenőideje a parázsnak, hogy újra fellángolhasson.

Így aztán nekem sincsen menekvésem a magányosságtól, mert egy veszekedéssel tele kapcsolatnál jobb az is, ha néha sajnálom önmagamat…. egyedül.

Tetszik 4
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

1 hozzászólás

  1. Molly says:

    Nem könnyű ez, a nők és férfiak általánosságban, valóban másként állnak hozzá ugyanahhoz a dologhoz, kérdéshez, problémához stb., tisztelet az egy két kivételnek, de ők kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek. 🙂

Hozzászólások lezárva.