Mindennapjaink

Már semmit nem értek !

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 382

Pár napja, ahogy nézelődtem az FB-n és most is jöttek fel olyan profilok, hogy kiket ismerhetek, de aztán tovább görgettem. Egy óra múlva jött a jelzés, hogy egy férfi visszaigazolta az ismeretségünket. Voltak közös ismerőseink, de őt nem ismertem és nem emlékeztem, hogy mikor jelöltem be. 🤔

Talán görgetés közben hozzáérhetett a kezem és véletlenül jelöltem..lehetséges . Ezt meg is írtam neki és elnézést kértem tőle.
Aztán elkezdtünk beszélgetni, megtudtam ő is egyedülálló és szimpatikus volt a fotókon. Érdeklődött felőlem, aztán még bókolt is, hogy miért nincs párom, mert nagyon csinos nő vagyok, stb.

Gondoltam, ha már így udvarol biztos normális pasi és talán a sors akarta, hogy megismerkedjünk…. nem jól gondoltam 😏

Megkérdezte, milyen kapcsolatot keresek. Elregéltem neki is, mint megannyi férfinek mostanában, hogy hosszútávú kapcsolatot és nem feltétlenül baj, ha nem cuccolunk össze, mert már ennyi idősen mindenkinek megvan a maga saját kis élete és a munka is a lakhelyünkhöz közeli általában.

Erre ő azt mondta, valójában nem tartós kapcsolatot keres, csak alkalmit. 🙄 Miért nem lepődtem meg már ezen, nem is tudom!!!!!

Azt megértem, hogy ilyen-olyan okokból tönkremennek a párkapcsolatok és a házasságok. Azt is megértem, hogy utána a legtöbb ember már óvatosabban ismerkedik, mert fél egy újabb csalódástól. De azt már nem értem meg, hogy ezek a férfiak a beszélgetés elején siránkoznak, mert nincs párjuk és a végén kibökik, hogy nekik csak szexre kell a nő. Besz@rás!! 😡

Az egész világ a fejetetejére állt. A férfiak nem értik a nőket, a nők nem értik a férfiakat. Vajon a nők rontottak el valamit vagy a férfiak? Az is lehet, hogy mindenki?…

Most már semmit nem értek. A középkorú férfiaknak ez valami milleniális betegség ?

Ismerkednének, de mégsem! Kell nekik a nő, de mégsem! Akarnak kapcsolatot, de mégsem! Hiányzik az életükből a boldogság és mégsem. Ez már nekem magas!!

Ezért kíváncsiságból megint regisztrálok egy társkeresőre, hátha okosabb leszek… vagy nem. 😉

Tetszik 13
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...