Mindennapjaink

Használjuk ki az időt, amíg tehetjük!

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 554

26 éves voltam, amikor a fiatalabbik bátyámat elvesztettem. Mindössze 28 évet élt. Két pici fiút hagyott a feleségére. Nagyon megviselt a halála mindenkit. Édesanyám mindig erős asszony volt, egyedül nevelt fel minket és nincs nagyobb fájdalma egy anyának, mint hogy a gyermekét eltemesse. 😔

Imádtam a bátyáimat, gyerekként jóban és rosszban együtt voltunk. Mindig ott voltam, ahol ők és azt játszottam, amit ők. Babázás helyett megtanultam parittyázni és focizni, aztán később motort vezetni és szerelni. 😊

Kicsit jobban kötődtem a fiatalabb bátyámhoz, talán mert az idősebb pár évvel hamarabb kiröpült az otthonunkból. Mi ketten már félig felnőttként is együtt jártunk szórakozni, ha tehettük. Aztán ő is megnősült, én pedig férjhez mentem és mindenki élte az életét, azután is tartottuk a kapcsolatot. Amikor megtörtént a tragédia, a szívem egy darabját veszítettem el, de azóta is itt él a lelkemben.

Azért írtam le ezt a szomorú történetemet, mert ma meghalt egy volt munkatársam. Aki egy anyának a lánya, egy férfinek a felesége és két lánynak az édesanyja, 44 éves volt. Sajnos már későn diagnosztizáltak nála egy betegséget és pár hónapja maradt arra, hogy a szeretteivel legyen.

Amikor olyan ember haláláról értesülök, akit közelebbről ismertem, akkor még jobban eszembe jut az a sok ember, akiket ismerek. Ahogy évről évre idősödünk, egyre több embert veszítünk el. Egy régi ismerőst, egy idős rokont, egy volt iskolatársat, egy barátot vagy ami a legfájdalmasabb, egy családtagot.

Annyira rohanó világban élünk, hogy már senkinek nincs ideje ápolni a kapcsolatokat ( ezt szokás mondani manapság ), pedig lenne rá idő, csak akarnunk kell. Tudom, hogy mindenkinek fontos a munka, hiszen abból élünk. Viszont nekem fontos a család, a rokonság és a barátság is és nem várok arra, hogy majd “ keressen az akinek hiányzom”. Igen, én keresem azokat az embereket, akiket a szeretteimnek érzek, mert egyszer csak azt vesszük észre, hogy már nincs vagy nincsenek, de akkor már késő lesz….

Tetszik 13
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...