Mindennapjaink

A hiúság ára

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 510

Amiről most írni fogok, az a valóságon alapul, egy megtörtént eset jutott eszembe, egy általam nagyon jól ismert nővel.

Megértem azokat az embereket, akik úgy érzik, le kell adjanak X kg súlytöbbletet, hogy egészségesebben éljenek. Teljesen normális dolog az is, ha valaki elmegy egy szakorvoshoz és onnan kér tanácsot, esetleg olyan gyógyszereket, amiknek a segítségével képes megszabadulni a súlyfeleslegtől.

Amit soha nem fogok megérteni az, hogy vannak nem is kevesen, akik az interneten meghirdetett-megreklámozott, ilyen-olyan táplálék kiegészítő-fogyasztó csodaszereket veszik meg úgy, hogy valójában semmit sem tudnak róluk, semmilyen garancia nincs arra, hogy megbízható termékek.

Ennek mi a veszélye? Az, hogy nagyon sok esetben, gátlástalanul, gyakorlatilag mérgeket adnak el úgy, hogy azokat csodaszereknek hazudják, nem törődve azzal, hogy ki hal bele és ki nem, nekik csak a befolyt pénz számít. Így járt egy gyermekkori ismerősöm is, internetről rendelt fogyasztószert szedett be orvosi konzultáció nélkül és szegény rövid idő alatt bele is halt, nagyon fiatalon!

Amennyiben olyan emberről van tudomásotok, aki fogyni készül, vagy fogyókúrázik, de szakemberi segítség nélkül teszi, feltétlenül beszélgessetek el vele, hogy gyakorlatilag az életével játszik!

Egészséget kívánok mindenkinek.

Amennyiben tetszik az írás, alul klikkelj a tetszik jelre, és kérlek oszd meg felül, a facebook jelre klikkelve.

Tetszik 3
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...