Mindennapjaink

Elmebetegek és kurvák a porondon

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 585

Csakis a saját véleményemet tolmácsolhatom ebben a témában, csak bízni tudok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

Próbáltam megérteni és elfogadni azt, hogy összeszednek látszólag random embereket, majd bezárják őket egy olyan házba, ahonnan nem tudnak elmenni, csak akkor, ha kiesnek, vagy megnyerik a showt és élvezni ezt a műsort. Nem ment. megmondom miét nem.

Alapvetően már régen nyílt titok, hogy többnyire deviáns viselkedésű nők-férfiak kerülnek be az ehhez hasonló műsorokba, ami önmagában nem volna baj, mivel ezek úgy is viselkednek az adások alatt, így bennem ellenszenvet és undort váltanak ki.

Valahogy nem vonz sem a butaság, sem az alattomosság, de még csak a kurvasággal sem tudok azonosulni, holott ez egy jól fizető és sokaknak hasznos szolgáltatás. Csak éppen nem nekem.

Teljesen mindegy, hogy megrendezettek ezek a show műsorok, vagy valóban önmagukat adják a szereplők, ami biztos, hogy azonosulnak ezzel a szisztémával, ami lássuk be, romboló hatással bír a társadalom erkölcsi normáira, valamint rossz példát mutatnak a fiataloknak, hiszen azt sugallják, nem baj, ha otromba vagy, ha nem értesz semmihez sem, elég ha idiótán viselkedsz valahol a kamerák előtt és így lehetsz valaki. Mert hogy ezek celebekké lesznek, úgy ám, tehát híres emberek. Akár csak az Alekosz. Emlékszel rá? Őt még láttam kíváncsiságból és nem szeretném, ha sok hozzá hasonló embert követnének a mai fiatalok, de még csak az idősebbek sem.

Akármilyen magányos is vagyok sokszor, ilyen hulladék műsort tuti nem fogok nézni, nem mérgezem sem az elmémet ma már ilyennel, sem a lelkemet.

Kérlek, hogy nyomj itt alul egy tetszik jelet, ha egyetértesz a tartalommal.

Tetszik 7
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...