Mindennapjaink

Na most estem ki a cipőmből és adok fel mindent.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 429

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, amit az elmúlt hetekben tapasztaltam Körülbelül 6-8 helyre regisztráltam, amiből 3-ban tudok beszélgetni folyamatosan emberekkel (nőkkel).

Egy megérzéstől vezérelve, kitaláltam, hogy mi lenne akkor, ha azt kérdezném a nőktől, hogy elfogadják, vagy elutasítják az egyenrangú kapcsolatot?

10-ből 8 nő azt mondta, hogy neki nincs szüksége az egyenrangú kapcsolatra, neki elég az, ha csőkolják, ölelik őket, mert ezzel mindent meg lehet oldani. Nem viccelek, ezt írta a legtöbbjük, mégha nem is szó szerint.

Itt van a legutóbbinak a válasza: “Én szerettem a párjaimat és ha lehetett munka után mindent együtt csináltunk. Nem kellett hogy egyenrangúak legyünk. Szerettük egymást és ez volt a kapcsolatunk alapja.az ölelés es a csókok mindent megold.”

Végezetül álljon itt egy másik is: “Ellenzem. Hat en egy boldogsagos kapcsit szeretnek aki szeret es en is szeretem , nem olyatt h mindenki azt csinal amitt akkar..”

És ezek mind egy szálig itt-ott vezető beosztásban dolgoznak. A többit nem is teszem ide, mert nagyon hasonlóan gondolkodnak.

Amikor megkérdeztem, hogy tudják-e mit jelent az egyenrangú kapcsolat, mind kikérte magának, hogy ő aztán nagyon is. Ezt utasítja el sok nő:

Az élet nagy törvénye, hogy boldogságra csak egyenrangú kapcsolatban lelhetünk, ahol egyik fél sem törekedik a hatalom megszerzésére és megtartására. Ebben a kapcsolódásban mindkét fél ugyanolyan szavazati joggal rendelkezik, senki nem akarja a másikat bekebelezni, meghatározni számára, hogy mit tehet, hogyan viselkedhet. Mindketten szabadon dönthetnek, nem kell kikérni a társuk engedélyét, mindemellett maximálisan tiszteletben tartják a meghozott döntéseket, támogatják egymást a mindennapokban, úgy a magánéletben, a gyermeknevelésben, mint a karrierben.

Tetszik 5
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...