Mindennapjaink

Egy társkereső nő a jelenben

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 704

Itt vagyok egyedül, társ nélkül megint. Hááát biztató jövő. 🙁

Újra regisztráltam és nagyon “ deja vu “ érzésem lett. Szinte ugyanazok a profilok és fotók, mint pár éve. Nem is tudom mit vártam, de nem ezt. Aztán mégis akadt pár férfi akivel ismerkedtem személyesen is. Az egyik még mindig a volt felesėge után vágyakozott, egy másikat zavarta a “lexikális tudásom”, talán a buta cicababákat szereti…nem tudom, de mindegy is. A harmadik? Nos ő nekem nem tetszett személyesen. A következő az elhunyt feleségénél leragadt. Sorolhatnám még, de mind felejtős.

Ezután beléptem egy FB-n belüli társkereső csoportba, nekem ez még új volt. Egy férfi ( nevezzük Józsinak ) be is jelölt ismerősének. Visszaigazoltam, mert nagyon szimpatikusnak látszott. Elkezdtünk ismerkedni és nagyon egy hullámhosszon voltunk. Esténként 2-3 órákat beszélgettünk, elmondtuk egymásnak a saját kis életünket. Nagyon megnyerő modora volt, humoros és okos. Reggelig tudtam volna hallgatni a férfiasan kellemes hangját és tetszett, ahogy nevetett. Megbeszéltük, ha lesz is köztünk kapcsolat, egyikünk sem akar összecuccolósat. Sokat csalódtunk már mindketten és szinte egyidőben lett vége az előző kapcsolatunknak is.

Egy hét után eljött hozzám személyesen is, autóval egy negyedóra a távolság. Beszélgettünk és annyira érzéki volt a hangja, a mosolya és az egész lénye. Vonzott, mint mágnes a vasat, bevallom nem bírtam magammal. Úgy éreztem meg kell, hogy fogjam a kezét, meg kell, hogy öleljem és megkérdeztem tőle, hogy a filmekben ilyenkor hogyan folytatják. 😊 Akartam érezni a csókját, Istenem micsoda csók volt! A legérzékibb és a legizgatóbb, amit valaha is éreztem.

Meglepődtem saját magamon, mintha egy másik nő lettem volna hirtelen. 😲 Egy kezdeményező, bevállalós és szenvedélyes, akit eddig nem ismertem ( a szenvedélyesen kívül ). Csodálatos volt az együttlét. Másnap este viccesen megkértem Józsit, gondoljuk már azt, hogy előző este a második randink volt, mert attól jobban érezném magam. Megnyugtatott, hogy ő is így gondolja…édes pofa😊 Aztán elmondta, hogy számára is nagy élmény volt az éjszaka és nem gondolta volna, hogy ilyen modern felfogású vagyok az ágyban. Az ilyen dícséret mindenkinek jólesik. Nemsokára megint eljött, aztán egy idő után kezdtek ritkulni a beszélgetések. Bevallotta, hogy nagyon aranyos nő vagyok és az együttlét is szuper volt, de még nincs túl az előző barátnőjén. Rosszul esett, de nem tudtam haragudni rá, mert az érzelmeknek nem lehet parancsolni és értékeltem az őszinteségét. Néha még egymásra írtunk, hogy hogyan van a másik, aztán az is elmaradt.

Közben eltelt három hónap és kezdtem egy pasival ismerkedni, aki Józsinak régi ismerőse volt. Érdekes módon hirtelen Józsi is felbukkant és érdeklődött a hogylétem felől. Mivel mindig őszinték voltunk egymáshoz, elmondtam neki az újabb ismerkedést. Persze, hogy tudott róla!!😊 A pasi a találkozó után felejtős lett. Józsival megint gyakrabban beszélgettünk. Valahogy olyan se veled, se nélküled kapcsolat volt. Azt mondta, neki jó egyedül, így érzi jól magát és megkérdezte, hogy mivel barátok maradtunk mit szólnék egy “ barátság extrákkal” kapcsolathoz..🤔 Beleegyeztem, mert nagyon kedveltem és amíg jó így nekünk miért is ne, hiszen mindketten szabadok vagyunk. Egy idő után már többet éreztem, mint szabad lett volna és ezt tudtára is adtam. Ő nem nagyon akar nagy érzelmeket. Azóta már ritkán beszélünk, sőt nem is beszélünk. Néha küldünk egymásnak egy-egy vicces képet és semmi több. De nem tudok rá haragudni, csak akkor mi a viharért akart megismerni, ha mindig visszavonulót fúj?? Ez az egy nem volt fair velem szemben. ☝️

Nem vagyok biztos pont, hogy csak akkor keressen, ha éppen kedve tartja. Halhatatlan sem vagyok, hogy örökké várjak rá… persze ezt nem is kérte tőlem. Játékszer sem vagyok, akit unalmas óráiban elővehet. Nő vagyok lélekkel, szívvel és rajta hegekkel. Nő vagyok sok rossz tapasztalattal élő és szeretetre vágyó, szeretet adni akaró. Ha szeretné, lehetnék a gondoskodó és szenvedélyes társa…de csak néha hétköznapokon vagyok jókedvre derítő, bolondos barátja ebben a beszürkült világban.

Józsi egy örök rejtély marad számomra. Talán nem is a múlt, hanem a jövő elől menekül. Talán annyira hozzászokott a dolgaihoz ( még a rosszakhoz is ), hogy nem mer változtatni. Pedig mindenkinek van esélye, hogy boldogabb legyen, vagy olyan élete legyen, amilyet igazán szeretne. Ha feladja mindenki veszít…ő is, én is és mindazok, akik hisznek benne.

Tudom, hogy ez a “kapcsolat” már nagyon egyoldalúvá vált. Azt is tudom hogy, ha nem keres engem, nem is hiányzom neki. Ahogy mondani szokták, ami nem megy, nem szabad erőltetni. Mindezek ellenére sem bánom, hogy megismertem. Számomra egy fantasztikus ember és nagyon különleges egyéniség, aki senkihez sem hasonlítható, mert ő Józsi. 😊 Még mindig látom magam előtt, ahogy mosolyog amikor valami vicceset mond, de tisztában vagyok vele, hogy már soha nem jön el hozzám.

Hiába vagyok gazdag érzelmekben, ha boldogság nélkül szegény maradok. Majd megpróbálok magabiztos maradni. De számomra a magabiztosság nem azt jelenti, hogy szeretni fognak, hanem azt, hogy nem baj, ha nem….

Mostantól csakis azokat az embereket értékelem, akik engem is értékelnek.

 

Tetszik 16
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...