Mindennapjaink

Egy nő tapasztalatai társkereső oldalon 5. ( Életem legboldogabb két éve társkereső oldal nélkül ) 2/2

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 866

Boldogság és fájdalom…. ezt a két ellentétes érzést nincs olyan ember, aki ne tapasztalta volna még meg.

Amit aznap este éreztem, szavakban nem tudom leírni. Másnap reggel, csak annyit kérdeztem tőle, hogy ki az az Éva. Zavarában elvörösödött és azt mondta, három éve nem is tud róla semmit. Még az igazságot is jobban elviseltem volna, minthogy a szemembe hazudjon.

Elmondtam neki az este történteket és mivel a legjobb védekezés a támadás, ő ezt tette. Engem okolt, hogy gyűlöli a féltékeny nőket, mert mindegyik barátnője az volt ( később kiderült, nem ok nélkül ) és hogy merészeltem a telefonjához nyúlni.

Heteken keresztül ez ment, mindenért engem hibáztatott és főleg a legnagyobb baja az volt, hogy rájöttem nem én vagyok neki az egyetlen. Egyre ritkábban jött. A túl sok munkára hivatkozott. Egyik nap (nem tudom az okát) azt mondta, hogy felejtsük el és próbáljuk újra, mert nagyon hiányzom neki. Beleegyeztem, de sok értelmét nem láttam. Húsvétkor is megkérdeztem, hogy rendben van minden? Átölelve megnyugtatott, hogy igen.

Másnap reggel munka közben telefonált és közölte : te is független vagy és én is, nem esküdtünk hűséget egymásnak, legyen vége és kinyomta a telefont. Meredten néztem a készüléket, egy teljes percet szánt rám utoljára.

Nem tudom aznap hogyan telt el a műszakom, semmire nem emlékszem belőle. Este még annyit láttam az FB-n, hogy kapcsolatban van, de még nem jelölte meg, hogy kivel, aztán letiltott. Volt pár közös ismerősünk, akik elmondták, hogy Éva a kapcsolata, ami számomra nem volt meglepő. Velem két év alatt nem érezte fontosnak, hogy kiírja. A gyerekei is megdöbbentek és még nagyon sokan.

Egy hónap alatt úgy néztem ki, mint akibe csak hálni jár a lélek. Még párszor víberen írt, hogy “ egyébként hiányzol” . Mivel soha nem reagáltam rá, abbahagyta.

Embertelen volt, amit velem tett, de sokan mellettem álltak és támogattak. Pedig abban az állapotban néha csúnyán viselkedtem. Köszönöm barátaim, hogy nem hagytatok magamra és nem bántódtatok meg, hanem átsegítettetek ezen a lelkiválságon!! 🥰🙏

Megtudtam, hogy Évának mindenféle híre van, csak jó nem. Kiszemeli a jómódú pasikat és rájuk akaszkodik. Meg persze nem veti meg a gyakori kalandokat sem. Ha Ádámnak megfelel, akkor meg is érdemli.

Egy nap arra gondoltam, hogy ráírok Ádám egyik volt barátnőjére. Megkérdeztem vele hogyan viselkedett. Szinte ugyanúgy elbánt vele, mint velem. Sőt minden barátnője mellett tartott másik nőt is. Aztán a végén mindegyiket tiltotta, mint engem. Elmondta azt is, hogy ő még Ádám barátnője volt, amikor már én együtt voltam vele. Szégyelltem, hogy akaratom ellenére fájdalmat okoztam egy másik nőnek. Vele még Ádám azt sem közölte, hogy vége a kapcsolatuknak, csak akkor nézett nagyot, amikor meglátta a közös fotóinkat az FB-n.  Hát nem aranyos ez az Ádám???

Két hónap múlva sms-ben írt, hogy megbánta, találkozzunk és beszéljük meg. Belőlem addigra kihalt minden jó érzés iránta. Gondoltam eljött az én időm!!! ☝️Szó szót követett és a végén már hasonlóképpen érezte magát, mint én annak idején. Természetesen megint engem akart hibáztatni, de már nem tudott meghatni. 👎 🖕

Oka van annak, hogy nem vált a jövőmmé, mert így talán találkozhatok olyan emberekkel, akikkel ő mellette nem lehetett volna. Már nem nézek hátra, nem arra megyek. Előre tekintek a jövő felé. 👀

Itt vagyok, visszakaptam önmagam. Azt mondják a túléléshez változás kell, így újból arra vetemedek, hogy társkeresőzöm. 🙄

Egy új történettel folytatom🙂

Tetszik 15
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

  1. Varga Tamás says:

    Szerintem ez az agyoniskolázott ember, erősen nárcisztikus személyiség zavarral küzd, emiatt ebben a formában ahogyan él, nem fog boldog lenni mellette senki sem sok éven keresztül. Jól jártál, hogy csak eddig rabolta az idődet.

  2. Szikszai Zsoka says:

    Teljes mértékben igazad van. Csakis olyan nőt érdemel, aki ugyanolyan gondolkodású párkapcsolat terén.

Hozzászólások lezárva.