Mindennapjaink

Nem ciki, inkább cuki

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 584

Ma elvittük az autómat gumiztatni, ő meg én. A kedvenc és sok éve ismert szerelőjéhez mentünk. Mindkét pasi nagy csajozógép. (remélem az enyém csak volt)
Munka barátság van közöttük, és fogalmam sincs mennyire beszélik meg egymással a magánéletüket. (mert ugye a pasik nem olyanok)
Megérkeztünk, kaptam egy forró kávét, a pasik addig megbeszélték hogy mit hogyan és hova kell illeszteni. Mi a kedvesemmel úgy viselkedtünk mint két jó ismerős, nem látszott hogy több van közöttünk.
Amig ő kiment a felnikért, a kedves szerelő úr ezerrel elkezdett udvarolni. Nőiesen, csinosan voltam felöltözve (nem neki akartam tetszeni), de így sikerült. Épp ott tartott az udvarlásban, hogy holnap találkozna velem és kipróbálhatnánk a (téli) gumit.
Annyira nem lepődtem meg az ajánlatán, mert tudtam hogy az asszisztensnője sokáig a szeretője is volt (amig férjhez nem ment) és hogy nagy pinabubus a lelkem.
Lökte a dumát én meg már azt sem tudtam hová nézzek, mikor is visszaért a kedvesem. Azonnal levette a szitut, hát én még olyan szemvillanást soha nem láttam. Csoda hogy nem égett le a műhely. Nem viselkedtem kacéran, nem adtam alá a lovat, csak egyszerűen ott voltam.
Szerencsére elég hamar elvégezték a dolgukat, már alig vártam, hogy odébbálljunk.
Hazafelé nagyon kedves volt (mint mindig), csak annyit jegyzett meg: látom nem csak nekem tetszettél.
Az lehet, de hogy csak téged szeretlek, az meg biztos!

Tetszik 1
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...