Mindennapjaink

Szintén név nélkül.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 628

Régebben nézegettem egy nő reglapját, egy átlagos arc, ugyanakkor első osztályú, csinos test. Ez így még nagyon is rendben volna, ám az írásaiba beleborzongtam. Na nem az erotika miatt, vagy a csodás szellemisége okán, hanem azon a tudálékos nyelven megfogalmazott erőszakon, ami jelzi a hozzáértőknek, hogy itt te bizony nagyokat fogsz dugni és jókat is, csupán azt kell elviseld, hogy én mondom meg azt is, hogy mikor vehetsz levegőt és azt is hogyan teheted meg. Ezt ott akkor feldolgoztam magamban és léptem tovább.

Aztán a napokban ez a hölgy rám írt egy levelet, amiben behízelgő stílusban gratulált az írásaimhoz, majd kérte a képalbumomhoz a hozzáférést.

Mit veszíthetek alapon megnyitottam neki. Ekkor kaptam tőle egy újabb levelet, hogy az általam kitett írások és a képeimen látható pasi, nincsen egymással szinkronban, nem vagyok neki hiteles. Merthogy az egyik képen szemüvegben dolgozok éppen. Napszemüvegben. Emiatt ő nem látja a szememet, ergo nem vagyok hiteles emiatt. Az cseppet sem zavarta, hogy a csónakos képemen meg nincsen rajtam napszemüveg.

Jeleztem neki azt, hogy ki hiteles és ki nem az, egy vagy több fényképről eldönteni, maximum a saját elképzeléseink alapján tudjuk a saját részünkre, ám ebből mások számára egy biztos véleményt megállapítani elég felelőtlen szerintem. A már erőteljesebb hangvitelű válaszában kifejtette, hogy ő tudja hogy én nem vagyok hiteles, mert egyrészt napszemüveg van rajtam egy ismerkedős oldalon, másrészt ő ezt IS tudja jól.

Végig higgadtan válaszoltam neki, hiszen éreztem én, hogy itt nem biztos hogy szinkron lesz köztünk. Még volt egy levélváltásunk, ahol mégiscsak megtudhattam, hogy neki mindig IS igaza van.

Ami szomorúvá tesz az, hogy ma már szinte csak ilyen nőket találok, bármerre is járok az országban. Legalább is a korosztályomnál.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

 1. Molly says:

  Tomikám nem vesztettél semmit, inkább nyertél. Tapasztalatot, és megerősítést, hogy a megelőző észrevételeid jók voltak. Ergo nem rossz az emberismereted 🙂
  Másik sajnos igen mi nők kicsit? megkeményedtünk. Mi mindent IS jobban tudunk, tisztelet a kivételnek. De ők kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek. 🙂
  Nem véletlen mondja Joós István, aki mellet nincs férfi, az nem alkalmas a párkapcsolatra.
  Mielőtt nőtársaim felhorkannának, gondoljanak csak bele mi mindentől is függ ez az alkalmasság a párkapcsolatra. 🙂

  1. Varga Tamás says:

   Köszönöm szépen, magam is azt gondolom, hogy ezzel csak nyertem, hogy nem kezdtem egy ilyen nővel semmibe sem.

Hozzászólások lezárva.