Mindennapjaink

Egy nő tapasztalatai társkereső oldalon 4. ( Életem legboldogabb két éve 2/1 )

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 720

Sokat gondolkodtam azon, hogyan kezdjem el életemnek ezt a fejezetét. Mert így visszaemlékezve is gyönyörű volt, akármilyen fájdalmas is lett a vége.

Bizonyos okok miatt három hétbe telt, mire személyesen találkoztunk. De addig is naponta kommunikáltunk és már ez idő alatt egymásba szerettünk… igen van ilyen, ez így történt. Nagy szerelem volt az elejétől. Néha attól féltem, csak álmodom és mi lesz, ha felébredek.

Hihető vagy nem, de csak a harmadik hét ismeretség után tudtam meg, hogy a szerelmem ( nevezzük Ádámnak ) a megye egyik legfontosabb szakterületén, a legmagasabb vezetői beosztásban van. Lehet, hogy a legtöbb nő kicsattant volna a boldogságtól emiatt, de én ebben is másképp gondolkodom. Inkább kisebbségi érzésem lett, mert hogyan illek én a középiskolámmal egy olyan emberhez, aki két egyetemet és egy főiskolát végzett. 😔 De Ádám soha nem éreztette velem, hogy társadalmilag magasabb.

Végre!! Nem kell többé társkeresőznöm, mert itt van nekem Ő a jövőm. Igen itt van és az életem része lett. Nem szédített meg a rangja és a beosztása, de megszédített  a szerelme, a törődése, a kedvessége és a lelke .

Minden együtt töltött perc boldogság volt számunkra, mert a munkája miatt nem volt sok szabadideje. Onnan veszed észre, hogy valami szívből jön, hogy kicsit sem kell erőltetni. A mi szerelmünk ilyen volt.

Milyenek is az emberek? Sokan irigyelték a boldogságunkat, de akik közel álltak hozzám azt mondták, hogy már nagyon megérdemeltem. Szeretni és szeretve lenni, a világon az egyik legcsodálatosabb érzése. 50 felé pedig szinte hihetetlen.

Ádám már közös házat is keresgélt a szomszédos településen. Boldog voltam, hogy velem tervezi a jövőt. 🥰🙏

A felnőtt gyermekei is örömmel elfogadtak. Éreztették velem, hogy a családjukhoz tartozom. Velük együtt töltöttük a második karácsonyunkat. Aztán eltelt az új év is. Majd valami megmagyarázhatatlan rossz érzés kerített a hatalmába, de még nem tudtam mi az.

Egyre gyakrabban feltűnt nekem, hogy az FB-n Ádám posztjait állandóan szivecskézi és puszimatricázza egy roma hölgy ( nevezzük Évának ). Természetes , hogy megnéztem az adatlapját!! Ó semmi baj, hiszen majdnem egyidős Ádám lányával és neki is hasonló a szakmája, de munka nélkül van és jóval messzebb lakik egy más kultúrájú településen.

Ezzel én le is zártam, mivel nem vagyok féltékeny típus…. sajnos lett volna rá okom.

Pár hét múlva egy este kéretlen üzenetet kaptam Évától. Azt írta , hogy Ádámmal szeretik egymást és ha kell mindenkin átgázol aki az útjában van. Azt is tudja, hogy Ádám éppen zuhanyozik nálam és nézzem meg a telefonját, mert neki is küldött üzenetet. 🤭

Soha nem néztem meg titokban senki telefonját, de most megtettem. Persze ujjlenyomatos, csak a képernyőt néztem. Két üzenet volt Évától Ádámnak. Ez állt rajta : Nagyon szeretlek, te testesíted meg nekem  mindazt, amire vágytam. A másik üzenet : küldtem neked pár fürdőszobai fotót magamról, mert imádod.

Életem során sok rossz dolog történt velem, de ez mindegyiken túl tett. Még akkor nem tudtam, hogy amilyen fájdalmat ott éreztem, attól létezik még nagyobb. 😢

 

Naná, hogy folytatom…

 

Tetszik 9
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...