Mindennapjaink

Mennyit érek?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 421

Mivel nem vagyok az a szégyenlős fajta, aki csendben meghúzódik és várja, hogy élete szerelme rátaláljon, sok nővel elkezdek ismerkedni, nem csak itt, a valós életben és egyéb társkergető felületen is.

Mivel fenntartom arra a jogot, hogy tévedhetek is, így csupán a saját tapasztalataimról vagyok képes, hiteles tájékoztatást nyújtani.

Számomra elfogadhatatlan viselkedési forma az, amikor egy nő csak félszavakkal reagál a témára, vagy éppen semmitmondó sorai vannak, mintha az lenne a dolga, hogy egy zsákot meg kell pakoljon földdel, de ő nem fektet bele munkát, hogy földet tegyen bele, hanem gyorsan kitömi vatelinnel. Azt értem, hogy nem lehetünk mindenkinek a nagy ő, ám ha valaki nem érzi jól magát egy beszélgetésben, el lehet köszönni kulturáltan a másik féltől, nem pedig megtartani tartalékversenyzőnek.

Amit még nagyon szeretek és ezt szintén mindenütt tapasztalom, hogy elolvassák az üzeneteket, ám nagyon sokáig nem válaszolnak. Gondolom itt is az játszik, hogy vagy nem vagyok eléggé érdekes, vagy éreztetni akarják velem, hogy értük meg kell küzdeni és ők olyan értékesek, hogy nyomulnom kell. Csak azt tudnám, hogy egy elején járó ismerkedésnél, a pasinak honnan kellene tudnia, hogy egy értékes nővel beszélget, vagy egy olyannal, akitől rohadt gyorsan el kell pucolni?

Nekem teljesen mindegy ilyenkor, hogy azt képzeli magáról a nő, hogy annyira értékes, hogy vegyem megtiszteltetésnek azt, hogy leereszkedik hozzám, vagy csak simán semmitérő a jelleme, a magam részéről ott azonnal fék és jobbra el nagy ívben.

Most azon gondolkodok, hogy tényleg tudnom kellene valakiről már az elején, hogy mennyire értékes? Ha képes így viselkedni, akkor vajon valóban ennyire értékes ahogyan ezt elképzeli önmagáról?

Tetszik 1
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...