Mindennapjaink

Egy nő tapasztalatai társkereső oldalon 2.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 525

Sok minden kavarog a fejemben, persze jó gondolatok is😀.

Egy nap megakadt a szemem egy helyes férfin, aki az oldalamra tévedt. Ott volt  “ Ő “ a számomra álom pasi. Mindene tetszett, az is amit írt magáról, csak egy baj volt, hogy 150 km-re lakott tőlem.🙁 Hát ez gáz, mert valljuk be az ilyen távolságú kapcsolatok nem tartósak. Legalábbis nagyon kevés van belőle.

No de visszatérve a pasihoz😊 ahogy nézegettem,már írt is. Mint egy jól nevelt “leányzó”gyorsan el is olvastam, nehogy azt gondolja figyelmen kívül hagyom. Na jó! Persze, hogy nagyon kíváncsi voltam😀. A levélben ez állt : Szia Zsóka! Te tudod, hogy milyen helyes és rokonszenves csaj vagy!! Üdv. Feri.

Nagyon jólesett amit olvastam, főleg azért, mert végre nem egy újabb lompossal találtam szembe megint magam🥴

Szóval a lényeg, hogy egy pár nap múlva találkoztunk személyesen egy semleges helyen és a nap végén nálam kötöttünk ki. Ez nem volt eltervezve (csak úgy megjegyzem 🙂 )

Azért is nem, mert itthon az eszembe villant, még főtt étellel sem tudom megkínálni. Aztán a bundáskenyér mindkettőnknek tökéletes ötlet volt. Mondanom sem kell, hogy egy időre félbeszakadt a sütés, mert az ágyban landoltunk, ami a mai napig felejthetetlen élmény maradt❤️.

Két hetente találkoztunk, nagyon egy hullámhosszon voltunk. 7 évvel volt fiatalabb, ez nem volt gond nekünk. Sajnos engem zavart, hogy ő gyermektelen volt. Már én kinőttem a gyerekszülésből, huszonéves fiam volt. Többször mondogattam Ferinek, aztán ő is belátta, hogy valamilyen szinten igazam van.

Nagyon sajnáltam ezt a kapcsolatot, de nem foszthattam meg az apaságtól. Meggyőztük magunkat arról is, hogy ha nem ez, akkor a távolság, előbb utóbb gond lett volna 🤔

Szeretettel váltunk el egymástól. Bizonyos szinten azóta is tartjuk a kapcsolatot. Megházasodott és van egy kislánya🥰…..néha még felidézi, hogy annak idején rohadtul finom bundáskenyeret sütöttem😁😁

Sokszor elgondolkodom vajon jól tettem-e, hogy elengedtem…azt hiszem igen. Vagy nem?

Tetszik 11
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...