Mindennapjaink

Bátor vagy csak (a szája) nagy?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 785

Szerintem ezt sosem fogom megtudni. A híre jóval megelőzte őt, még az anyósom is mesélte vagy 15 éve, hogy nagy kujon.
Erre mi történik? Hát nem a hálójába kerültem én is? Na nem mintha megbántam volna, de csak érdekelne hogy hányadik vagyok a sorban.
Két pofára eszi az almás pitét, miközben mesél: –
Észrevettem, hogy nagyon tetszem a 45-55 év közötti nőknek.
És ez konkrétan mit jelent, kérdeztem mosolyogva.
Hát tudod, olyan kacéran néznek rám, teszik-veszik magukat.
Ezt meg honnan a fenéből látod, mikor maszkot viselnek?. A szemükből és a mozgásukból. Érdekes, mert ezt én is észrevettem ha valahova ketten mentünk, akkor is megnézték maguknak a nők. Pedig egy teljesen átlagos ember, de van benne valami, ami a nők érdeklődését felkelti.

Szerencsére nem vagyok féltékenykedő típus, úgy vagyok vele, aki menni akar, ha nem is most, de előbb-utóbb menni fog, főleg ha vágyakozik valaki után. Ezt hívják vadászatnak.
Kiváncsi lennék arra is, hogy a nagy vadászat közepette vajon eszébe jutna-e, hogy én hogyan flörtölnék vele és miket mondanék, hisz ismer mint a rossz pénzt. Legalábbis ő azt hiszi. Mert én mindig azt mondom, egy nő legyen kicsit titokzatos és játékos.
Ha ez egy kezdődő kapcsolat lenne és úgy mondana nekem ilyeneket, lazán intenék egyet és eltünnék a balfenéken. Így csak marad a mosoly: persze apukám, mondjad csak…..

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...