Mindennapjaink

Megkapta a magáét ő is.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 473

A hétvégém nem telt unalmasan, végre beszélgethettem egy jó ismerősömmel, meg is kérdeztem tőle, hogy mi van azzal a szép nővel akit mellette láttam régebben? Meglepetésemre elmesélte a következőt:

amikor megismerkedtek, minden jó volt és szép volt, kirándulgattak együtt, sokat nevettek, bár volt valami megérzésféléje az ismerősömnek, de nem foglalkozott ezzel, hagyta, hogy a pillanatnyi jó vigye. Állítólag a menyecske félig viccesen a kapcsolatuk elején azt mondta, hogy ő nagyon szereti a pénzt, ám az ismerősöm ezen csak nevetett, hiszen ki az a hülye, aki ilyeneket mond komolyan a párjának?

Mivel külön kasszán voltak, így mindenki a saját jövedelmét arra használta fel a közös kiadásokon kívül, amire csak akarta. Ha jól emlékszek, valami 50 km-t utaztak egymáshoz felváltva, éppen aki el tudott menni, ha valamelyiküknek közbejött valami a hétvégén. Eltelt így kb egy év, majd a menyecske egyre többször jelezte a srácnak, hogy ő mennyire szomorú amiatt, hogy nem kapott még virágot, vagy legalább is nem sűrűn, miközben a kapcsolatuk elején megbeszélték, hogy kár a levágott virágokért, hiszen csak nagyon rövid ideig adnak esztétikai élményt, hamar elszáradnak, így nagyjából felesleges is ajándékba adni, vannak helyette hosszan tartó meglepetések is.

Ettől függetlenül egyre gyakrabban jött elő az, hogy dehát miért nem kap virágot. Elmondta a srác a csajosnak, hogy azért, mert nyávog érte, hagyja, hogy majd önmagától tegye ezt meg. Hiába, csak kapta az ívet folyamatosan, a végén már naponta, míg a végén már egy ebédet is követelt mellé a nő. A srácnak erre eldurrant az agya és megmondta neki, hogy unja már a sok követelőzést, majd a csaj akkor követelőzzön, ha a pasi is ezt teszi.

Na erre a csajos elhordta mindenféle szánalmas sóhernek és azzal tett pontot az i-re, hogy micsoda szemét egy pasi, hiszen önmagának tud venni dolgokat a pénzén, de a csajra sajnálja.

Nekem már a közepe felé elkezdett viszketni a hajam, miközben hallgattam a történetet, a végére pedig nem értettem semmit sem.

Mi az hogy kötelező akár a nőnek, akár a férfinak bármit is vennie a saját pénzén a másiknak? Mi köze bárkinek is ahhoz, hogy mit csinál valaki a saját maga által megkeresett pénzével?

Szerintetek mi a helyzet ebben a történetben?

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...