Mindennapjaink

Társkereső hányattatásaim 8

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 445

Végre egy olyan beszélgetőpartnerre akadtam, akinek volt tartása, aki nem küldözgetett színesneműs képeket önmagáról kéretlenül, aki határozottan tudta mit akar és nem éreztem sem túl okosnak, sem butának, na és kitűnő humora volt.

Na mondom magamban, eljött az én időm, csak kellene találkozzunk személyesen is, mert igencsak ritka kincset találhattam, ha mindez igaz, amit megtapasztaltam írott formában. Még a mikrofonos beszélgetések is normális mederben zajlottak, kellemesen távolságtartó volt, ugyanakkor mégis kedves.

Javasoltam neki egy időpontot, hogy ahol ő él, ott találkozhatunk, ám ettől mereven elzárkózott, mindezt arra fogta, hogy ez a 3-4 nap még nem elég erre, majd szól, hogy mikor jó. Meg is történt pár nap múlva, hogy ő eljön hozzám szívesen. Naná, hogy igent mondtam.

A találkozás nem volt sem egetrengető, sem rossz ízű, egy normális és beszélgetős ismerkedés zajlott le, eddig hozta a megismert formát. Amin nagyon meglepődtem az volt, hogy már az első találkozásnál az addig távolságtartó nő, szó szerint, mindent beleadott nálam. Ha valami mostanában meglepett, akkor ez igen. Ha megengeditek, ezt nem ecsetelném, hogy mit jelent, hogy mindent beleadott  Félig komolyan mondom, azt hittem, hogy távozás előtt kérni fogja a tarifáját 

Eljött a következő találkozás egy hét múlva, akkor is ő jött magától, majd az állomástól ahogy hoztam hozzám, útközben előállt egy új ötlettel, holott előre leegyeztettünk valamit és én annak megfelelően állítottam össze mindent a hétvégére. Ő meg sem kérdezett engem, hogy mit szólnék a változáshoz, egyszerűen közölte, hogy azt érdemes tennünk és kész. Énmeg azt mondtam, hogy azt biztosan nem, mert azt egyrészt nem egyeztettük le, másrészt nem arra készültem. Mindenáron azt akarta elérni, hogy adjam be a derekam, mikor észre vette, hogy ez nem fog menni, akkor ingerülten azt kérte, hogy álljak, meg mert inkább akkor visszamegy valahogy az állomásra. Mondtam neki, hogy nem állok meg, ekkor a szemem sarkából láttam egy félvigyort, mint aki nyert, ám kb 15 mp múlva elérkeztünk egy útkereszteződéshez, ahol lassítottam, majd nyugodtan megfordultam és elindultam az állomás felé… megkérdezte tőlem, hogy mit csinálok. Elmondtam nyugodtan, hogy megállni nem fogok, nem teszem ki a stoppolás veszélyeinek, ám amit szeretne, azt megkapja, elviszem, hogy elhúzhasson haza, ha már ezt kérte. Jól láthatóan elgondolkodott, majd elkezdte a sunyi kis újabb játékát, hogy csak ideges lett, meg hasonlók, meghát én vagyok a hibás, mert makacs vagyok és hasonlóak, én eközben haladtam a célomhoz és hamarosan kitettem az állomáson és megkértem, hogy ha egy mód és lehetőség van, engem ne is keressen, mert undorodom azoktól, akik érzelmi zsarolással próbálnak meg hatni rám.

Soha nem bírtam elviselni és valóban undorodok azoktól, akik zsarolni próbálnak másokat azért, hogy az öncélú érdekeiket érvényesíteni tudják.

Mivel ez a vonat is elment szó szerint, így most az egyszer, kevésbé lelkesen folytattam a társkergetést, hiszen azzal a rengeteg tapasztalattal, amikről még nem is írtam, picit elbizonytalanodtam. Ha már ez a nő sem volt képes arra, hogy tisztán játsszon, akkor mire számíthatok?

Megtudjuk a folytatásban.

——— folytatása következik ——-

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

3 hozzászólás

 1. Molly says:

  Senkinek sem egyszerű ez. 🙂
  Ha az lenne nem lennénk ennyien egyedülállóak.
  Bár én már jó ideje tisztában vagyok azzal. hogy valójában nem is akarok normális párkapcsolatot, mert megszoktam hogy egyedülállóként senkihez nem kell alkalmazkodnom a magánéletemben a legcsekélyebb mértékben sem, és ez nekem tetszik. 🙂
  Szóval ahogy ki ezért, ki azért nem felel meg, szerintem már csak a “jó kifogás, sosem rossz” esete. 🙂
  Ezzel most azt szeretném mondani amit Feldmár András olyan frappánsan megfogalmazott.
  “Ha akarok valamit csinálni, akkor miért nem csinálom? Hát, mert akkor valószínűleg nem akarom. Lehet, hogy csak akarni akarom, hogy akarjam, de nem akarom.”
  🙂

  1. Varga Tamás says:

   Csak a magam nevében szeretnék most nyilatkozni, nekem tartós kapcsolatra van szükségem és ezt is keresem. 🙂

 2. Molly says:

  Tamás én is a saját nevemben nyilatkoztam. 🙂

Hozzászólások lezárva.