Mindennapjaink

Társkereső hányattatásaim 7

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 471

Számomra az előző résznek az volt a tanulsága, hogy jó dolog egy csodás nő, ám ha tudom azt, hogy garantáltan vége, akkor legközelebb már nem fogok belemenni ilyen történetbe, mert rossz érzés az, amikor vége a nagy jólétnek.

Elhatároztam hát, hogy jófiú leszek és újra csak olyan kapcsolatot keresek, amiben mind érzelmileg, mind emberileg kiteljesedhetek, ám nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy akár egy élethosszig tartó szerelemben-szeretetben tartson ki.

Sajnos az elvárásaim az átlagos nőket kitette a kosárból, így önmagamnak nehezítettem meg a sikert. Mit értek erős elvárás alatt? Első körben nyerje el a tetszésemet, ha rápillantok. Utána jön a neheze. Legyen intelligens (na ez a legnehezebbek egyike), ne férfiként viselkedjen, legyen kedves és gyengéd (ez a másik legnehezebb), valamint legyen jó a humora, tudja mi az önzetlenség, hit, bizalom, féltékenység mentes gondolkodás, valamint akarat az együttműködésre.

És itt meg kellett tapasztaljam, hogy én lehet, hogy férfit keresek. Hiszen a nők elférfiasodtak többségében, míg többek közt én is, mi pasik elnőiesedtünk érzelmeinkben. Jó, most nagyon idiótának kell lennie annak, aki közbeveti most, hogy peeeerszeeeee… azért verik a pasik a nőket. Egyrészt nem a mi fajtánk veri a nőket, másrészt nem róluk írtam.

Egyetlen egy bibi van ebben az elgondolásban, hogy szívesebben beesek két nő közé harmadik tagnak, mint egy pasi mellé, mégha az csak egy darab is.

Ígyhát maradt továbbra is a várakozás, hátha nem csak az én elképzelésemben létezik ilyen nő.

Feleslegesen várakoztam, túl sokat várok el, így ha szeretnék haladni, akkor módosítanom kell az elvárásaimon, valamelyik irányban, esetleg mindben. Úgy döntöttem, hogy megelégedek az alapintelligenciával is, hiszen azt már megtapasztaltam, hogy az átlag felettivel bíró nőknél, valami nagyon nincsen rendben, legalább is akiket megismertem, így nem volt nehéz lejjebb adni. Nem is jó ez a kifejezés, hiszen nem lejjebb adtam, hanem elhelyeztem arra a szintre az elvárásomat, ami már működőképes és a normális.

Jónak bizonyult az elgondolásom, hiszen alig vezettem be az új rendszeremet, amikor is történt egy számomra nagyon furcsa esemény.

—— folytatása következik —–

Tetszik 1
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...