Mindennapjaink

Társkereső hányattatásaim 6

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 389

Folytattam rendületlenül a keresgélést és egyik beszélgetés a másik után, mígnem egy kellemes stílusú nővel, rendszeresen jókat beszélgettünk mindenféléről, ő valóban intelligens volt. Humora szintén rendben, ami nálam kincset ér. Vele is eljött a találkozás ideje, amit nem is bántam meg, mert bár nincsen eseten, ő nagyon bejött minden téren.

Annyit elárulok, hogy az első találkozásunk is egy életreszóló emlék lett.

Eljött hozzám pár nap múlva és eltöltöttünk egy erotikában is kitűnő napot, aminek a végén megkértem, hogy pihenjen nyugodtan, míg én elkészítem az ételt. Egyem a kis értékes lelkét, hát ennyit még embert nem hallottam beszélni. Egyszerűen hiába kértem, hogy hagyjon élni, mert nem bírok ennyi beszédet hallgatni (sokszor ugyanazokat mondta újra és újra), sajnos nem bírt parancsolni a csipogójának és én akár szégyen akár nem, ekkor már tudtam, hogy hiába bombanő, itten menekülés esete forog fenn nálam 

A mai napig is sajnálom őt, mert egyébként bármelyik férfi büszke lehetne, ha az oldalán megjelenik egy ilyen nővel, csak az a temérdek felesleges beszéd, az nem kellett volna.

Miatta valóban bánatos voltam, mert el tudtam volna képzelni vele az életemet. Ilyen az én szerencsém.

—— folytatása következik —–

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...