Mindennapjaink

Társkereső hányattatásaim 5

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 424

Az adatlapja szerint csinos nő, a fényképein jól nézett ki, beszélgetéseink alkalmával állandóan az erotika felé terelt, kéretlenül küldött színesneműs képeket önmagától, szóval igyekezett azt a látszatot kelteni, hogy nagyon bejövök neki. A kiscsengőm azért végig ott kalamolt a fejemben, hogy vigyázzak, mert itt valami lónak a lábának kilógása forog fenn.

Mivel telefonon is beszélgettem vele, eljött az ideje annak, hogy találkozzunk. Hozzáteszem, a beszélgetéseink alatt, igyekezett önmagát rettenetesen intelligensnek és művésznek bemutatni, szándékosan hagytam ebben a szerepében, mert már érdekelt nagyon, hogy mi fog kisülni.

Eljött a boldog találkozás egy kellemes, meleg napon. Alapvetően nem foglalkozok sem divattal, sem az öltözködéssel, egyszerűen nem érdekel, hogy ki és mit szól ahhoz, hogy hogy nézek ki. Ám aznap valamit megérezhettem, mert egy látszólag egyszerű cipellőt kaptam magamra, ami barátok közt is akkoriban 38 ezret kóstált, a rövidnadrág is vagy 6 ezer volt, a pólóm 12, a karórám akkoriban ért kb 120.000-et, már másra nem emlékszek.

Szóval megvolt a boldog pillanat, amikor is én nagyokat pillantottam. Megláttam egy valóban vékony nőt, valóban hosszú hajjal, aminek minden volt a tekintetében akkor, csak éppen tisztelet nem. Megkértem, hogy sétáljunk valamerre és úgy beszélgessünk, ő határozottan kijelentette azt, hogy szó sem lehet róla, beülünk ott valami irodaféleségbe és ott beszélgetünk. Ahogyan ezt követelte, azt hittem viccel és valami poénfélével igyekeztem a sétára irányítani, ám erre olyan arrogánsan válaszolt, hogy azonnal elköszöntem tőle.

Ez még nem minden.

Amint hazaértem, várt egy levélke tőle, amiben elmondta, hogy miféle pasi vagyok, aki odaállítok zsíros hajjal (a találkozás előtt zuhanyoztam, hajat mostam és a befésülés maradt meg, miközben megszáradt az úton a kocsiban  ), és hogy odaállítok toprongyosan, rövidnadrágban. Mondom ez nyáron történt, kb 35 fokban.

Kénytelen voltam érzelmes válaszomban kifejteni a következőket, amik viszont igazak voltak mindenben:
megkérdeztem tőle, hogy őt nem zavarja-e az, hogy a dohányzástól olyan erősen voltak sárgák a fogai, hogy már az majdnem barna lett, hogy amit ő toprongyosnak nevezett, az körülbelül akkor és ott olyan 200.000 Ft értékben volt rajtam diszkréten, hogy vérlázítóan arrogáns stílusa van, amivel egy kutyát nem szólítanék meg, nemhogy embert, hogy amit ő művészetnek hív önmagában, az csak egy általános iskolai szint, mert verset írni azt nem tud, hogy amit ő magas intelligenciának nevez önmagának, az nem más, mint félinformációkkal történő okoskodás…. és még volt pár dolog, csak arra már nem emlékszek.

Mindegy is szerintem, ugyanis már ennyi is bőven elég volt ahhoz, hogy soha ne lássam többet. Alapvetően az volt a baja velem, hogy már akkoriban is elmondtam a tapasztalataimat, hogy sok nő hogyan bassza el a pasik életét, a lelkem ráismert önmagára, majd azt képzelte, hogy megtáncoltat, megmutatja, hogy még sincsen nekem annyi eszem, mint amit magamról képzelek. Egyedül kellett táncolnia 

—– folytatása következik ——

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...