Mindennapjaink

Társkereső hányattatásaim 2

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 449

Mielőtt kitöltöttem volna az alapadataimon túl a rólam szóló adatlapomat, azt gondoltam, hogy mit veszíthetek alapon, elkezdem olvasgatni mások lapjait. Na nem a kanokét, hanem a nőkét, hiszen szerettem volna tudni, hogy miket töltenek ki, vagyis mikre kíváncsiak nálam is. Persze később kiderült, hogy ez egy marhaság volt részemről, de csak szépen, sorjában haladjunk.

A legnagyobb gondot számomra az okozta, hogy nem találtam egységes bemutatkozást és az elvárások is szinte mindenhol különbözőek. Hát hogy oldjam meg ezek után azt, hogy vonzóvá váljon az adatlapom?

Annyit sikerült leszűrnöm, hogy legyek nagyon rendes, ne beszéljek a szexről, nem árt, ha van a zsebemben bőven pénz, előny, ha van diplomám, sportoljak lehetőleg naponta, szeressek utazni, és ha igazi férfi vagyok, akkor a hagyományos férfiszerepet (fizet mindenhol) vállalom magamra, ugyanakkor tekintsek egyenrangú partnerként a nőre.

Itt egy kicsit megbicsaklottam, mert vagy hazudok jó nagyokat, vagy a kutyát sem fogom érdekelni.

Nehéz szívvel, de úgy döntöttem, hogy csak az igazat írom le magamról, ám a kényes részekről bölcsen hallgatok, nem írok ki semmit sem.

Úgy tűnt, ez a megoldás működőképes és jöttek érdeklődők, valamint az érdeklődésem is célba talált.

Mondjuk a célba találás nézőpont kérdése, mert ugye attól függ, hogy kinek és mi a célja. Meglepően hamar kialakult egy találkozás lehetősége, mit veszíthetek alapon, beleegyeztem és másnap nem messze a lakóhelyemtől személyesen is megismerkedhettem az addig csak a profilképéről ismert nővel. Ez a találkozás nagyban befolyásolta a későbbi társkeresési logikámat.

—- folytatása következik—–

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...