Mindennapjaink

Jobb ha tudod, megdöglesz!

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 774

Nekem aztán édes mindegy, hogy kik a főgazemberek a kormányainkban, engem az érdekel, hogy átlag állampolgárként az életem minősége elfogadható-e, ebbe beletartozik az egészségügyi ellátás is.

Szerencsések vagyunk akik itt élünk Tiszaörsön, hiszen kitűnő háziorvosunk van mind szakmailag, mind emberileg, de ez sem van így mindenütt.

Egyik közeli hozzátartozóm mesélte el a napokban a következő történetét.

A háziorvosa elküldte terheléses szív vizsgálatra, ennek feltétele az volt, hogy telefonon egyeztesse le a szakorvossal a vizsgálat időpontját. A rokonom fel is hívta annak rendje és módja szerint a szakrendelőt és legnagyobb megdöbbenésére azt a választ kapta, hogy csak jövőre, minimum 2 hónap múlva van csak időpontjuk, kevés az orvos a feladatra.

  • Nem, nem a Covid miatt, arra mostanában olyan jó mindent ráfogni!

Egyszerűen az egészségügy így működik Magyarországon már sok éve, szakszerűtlen intézkedések, kiskirálykodó intézményvezetők, politikai alapon történő kinevezések akkor is, ha vagy szakmailag, vagy emberileg alkalmatlan az illető, kevés az, amikor minden tekintetben alkalmas embert neveznek ki felelősségteljes beosztásba.

Nekem aztán olyan mindegy kik vezetik az országot, annyi az elvárásom feléjük, hogy hozzáértő módon vezessék ezt az országot, mert egyszer a jóérzésű emberek megunják ezt az áldatlan állapotot és elindul egy újabb 2006.

A Cili nénje a legjobb példa erre, aki olyan okosakat mond, hogy csoda, hogy nem lett még a földünk tanácsadója. Példa erre a következő poén, ami vetekszik a bölcs mondásaival:

csak az menjen valahová, aki még nincs ott!

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...