Mindennapjaink

Cukor, vagy só a jobb?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 411

Egyik ismerősöm kérdezte, hogy belépek-e a sóimádók klubjába? Kérdeztem, hogy ez mit takar? Azt mondta, hogy ők nagyon szeretik a sót, de gyűlölik a cukrot. Mondtam neki, hogy köszönöm szépen, de én nem fogom azért gyűlölni a cukrot, mert vannak akik a sót szeretik csak.

Hamarosan találkoztam egy másik ismerősömmel, ő elhívott, hogy legyek tagja a cukorimádók klubjának. Kérdeztem, hogy ez mit takar? Azt mondta, hogy ők nagyon szeretik a cukrot, de gyűlölik a sót. Mondtam neki, hogy köszönöm szépen, de én nem fogom azért gyűlölni a sót, mert vannak akik a cukrot szeretik csak.

Miért van az, hogy Magyarországon az emberek nagy része vagy a cukrot imádja, vagy a sót, holott mindegyikből mértékkel fogyasztva, értékes életet lehetne élnünk mindannyiunknak. Talán az sem ártana, ha egy valóban középutat választó klubban lehetnének azok az értelmes emberek, akik csupán szeretetből fogyasztják mértékkel mind a sót, mind a cukrot és eszükben sincsen gyűlölni másokat, csak azért, mert másképpen eszik mind a cukrot, mind a sót. Ideje lenne már többen lennünk ebben a klubban.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...