Mindennapjaink

Amit eltitkolnak előlünk.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 622

Nem nagy dolog, ugyanakkor mégis emiatt van rengeteg válás és boldogtalan párkapcsolat.

Titkos kutatások bizonyítják, hogy ma, az emberek jelentős részénél, személyiségzavarok befolyásolják a helyes gondolkodást és másokkal szembeni viselkedésüket.

Mivel mindenkiben van ilyen-olyan furcsaság, ez önmagában nem lenne baj, ami gondot okoz, az a mélysége a betegségeknek. Nehezíti a felismerést, hogy sok esetben nem egy egyszerű személyiségzavarral állunk szemben, hanem egy összetett kórképpel.

Nézzünk egy egyszerűnek tűnő nárcisztikus személyiségzavart. Azt hihetnénk, hogy ő csak önmagával foglalkozik, önző mindenben, oszt kész. Ám ez sajnos nem így van, emellé társulnak sok esetben egyéb kellemetlen tünetek is, ilyen az agresszió, a folyamatos hazudozás, átlag feletti intelligencia, avagy ellenkezőleg, nagyon is buta valaki és még lehetne sorolni, annyira változatos képet tud mutatni egy ilyen ember. Miért foglalkozok most mégis ezzel?

Mert ilyen személyiségzavaros emberből áll ma Magyarország egy jelentős része, akik miatt sem párkapcsolati, sem egyéb emberi kapcsolat nem jól működik.

Régen a szokásjog alapján rendezték el ezt az egészet, megvolt a családfő szerepe, csak akkor volt baj, ha neki sem volt minden rendben a toronyban.

Ha azt látod, hogy körülötted mindenki hülye, vagy ellenkezőleg, te egy ilyet sem ismersz, akkor a probléma te magad vagy.

Tetszik 0
Nem tetszik 1

Még szintén kedvelheted...

1 hozzászólás

  1. Eszter69 says:

    Hajjaj! Magambanézek, mert körülöttem mindenki hülye.

Hozzászólások lezárva.