Mindennapjaink

Harcoljon értünk?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 616

Egy blogban olvastam arról, hogy a férfiak nem szeretik azt, ha nagyon harcol értük egy nő.

Nakéremszépen, értem nyugodtan harcoljon, csupán a fegyverekkel kéretik vigyázni.

Mert milyen harcra van egyáltalán szükség akkor, ha egy kapcsolatot szeretnénk kialakítani, vagy éppenséggel megtartani? Azért harcolok, mert nem kellek a Józsinak, vagy a Juliskának és el akarom érni, hogy mégis csak kelljek?

Vagy már tart a kapcsolatunk, ám rezeg a léc és úgy néz ki, hogy vége lehet, esetleg egy harmadik kacsintgat be? Biztos, hogy azért a kapcsolatért kell harcolni?

Vagy már elküldtek bennünket és mi mégis harcolunk érte, hogy ahol nem kellünk, ott újra megtűrjenek bennünket?

Amennyiben harcol értem valaki, azt milyen fegyverekkel teszi? Követ mindenhová, hogy tudjam, ő hozzám tartozik? Vagy levelet ír az összes nőnek akiről tudja, hogy ismerem, hogy hagyjanak békén, mert én hozzá tartozok?

Esetleg igyekszik az összes általa hibámnak vélt dolgomat kijavítani bennem, hogy akkor már igazán olyan legyek, ami neki megfelel?

Komolyan kérdezem, hogy mikor és milyen fegyverekkel kell harcolni bárkiért is?

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

3 hozzászólás

 1. Molly says:

  Jó kérdés Tamás! 🙂
  De én már tapasztaltam olyat hogy a rivális nő, írogatott nekem, hogy én szemét k..va hagyjam békén a pasiját, mert elég gáz hogy csak így tudok magamnak pasit szerezni, és hogy majd ha nem hagyom békén, a pasit, / holott teljesen fordítva volt a pasi nem hagyott békén engem/ akkor ő tesz róla hogy megbánjam.
  Nos én azt gondolom ez a nő harcolt. 😀

 2. Molly says:

  Egyébként pedig az a véleményem, hogy ne harcoljon értem senki, mert ha harcolni kell, vagy akar valaki ott már komoly gondok vannak! A kapcsolattal is, meg a harcolni szándékozó fejében is.

  1. Varga Tamás says:

   Köszönöm.

Hozzászólások lezárva.