Mindennapjaink

Ezzel tegnap szembesültem.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 419

Mások már egy éve tudják, én csak tegnap tudtam meg, hogy a televíziós műsorokból jól ismert Róka Adrienn is kurvaként dolgozott felnőtt filmekben.

Azért írtam azt, hogy ő is, mert már megszámlálhatatlan mennyiségű “hírességünk” osztja mind az észt, mind az értékrendet a televíziós műsorokban, akik nem igazán az erkölcsösség bajnokai.

Tessék mondani, ez így tényleg rendben van? Ezt kell átadnunk a gyermekeinknek mint követendő példát? Valóban ezek a celebek a legjobb választás az emberek tájékoztatására, szórakoztatására, tanítására? Nincs már egy olyan műsor a televíziózásban, amikor ilyen-olyan kalandokban van része a szereplőknek, ahol ne lenne minimum vagy egy pornós kurva, vagy egy pornós homár.

Nem az a problémám, hogy ők pornóznak, hanem az, hogy ezzel olyan értékrendet mutatnak a következő generációnak, ami nem biztos, hogy jó irányba mutat.

Szerintem.

Tetszik 1
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

1 hozzászólás

 1. Molly says:

  Nem ellentmondani akarok, mert a legkevésbé sem kedvelem az említett hölgyet, de nem azért mert valaha pornózott, hanem azért mert amit én láttam belőle az alapján számomra nem egy színpatikus nő. Többször kavart szart, szított ellenségeskedést, illetve nem híres az együttműködési készségéről sem.
  Szóval számomra ő semmilyen szinten nem példaértékű.
  De azt ne feledjük, hogy a pornózás a múltja, és nem akkor volt celeb.
  Most már nem pornózik. Tehát most nem a pornós múltja alapján kell megítélni.
  Amúgy meg nem értem, miért ítélendő el egy ember erkölcsileg mert pornófilmet forgat? Hisz legtöbb ember szereti nézni ezeket az alkotásokat. Most akkor akinek ez a “foglakozása” az egyéb kérdésekben kussoljon? Mert ő már nem ember? Ugyan kérem ne legyünk már álszentek. 😀

Hozzászólások lezárva.