Mindennapjaink

Veszett fejsze nyele

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 415

Azt nem tudom, hogy genetikailag van a nők jelentős részébe kódolva, vagy ez egy tanult viselkedési forma, ám már a kapcsolat elejétől kezdve, megpróbálják irányítani a férfit. Ha kell, ha nem, akkor is.

Tudom, vannak pasik, akikre ez rá is fér. Ám mi van azokkal, akikre ez rossz hatással van? Az értelmesebbje jelzi, hogy ezt ne csinálja a nő, a kevésbé értelmes, vagy türelmes pasi odacsap hamar.

Mi történik ez után? A türelmetlenebb pasi elkezd kocsmába járni, nőzni, csakhogy kikerüljön abból a nyomásból, amit a nőtársa rakott rá kéretlenül

A türelmes pasi egy ideig még jelezgeti, hogy elég volt és ne tovább, ám olyan, mintha a falnak beszélne. Nála jön a csajozás, vagy a szakítás, ha még mellé a nőtársa verbálisan erőszakossá is válik időközben, akkor ő is oda fog csapni valószínűleg.

Sajnos az a tapasztalat, hogy azok a nők, akik ilyen-olyan okok miatt kényszert éreznek arra, hogy birtokolják, irányítsák a férfiakat, soha nem fognak megváltozni, hiába is ígérgeti meg, főleg a dörzsöltebbje, ez bizony már az elejétől kezdve, a veszett fejsze nyele.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...