Mindennapjaink

Megtörtént eset ez is.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 338

Haverom mesélte régebben, hogy összejött egy házi idősgondozó csajjal, aki nem is volt csúnya, csupán volt egy erőteljesebb személyisége, ami enyhe diktálásokban mutatkozott meg.

Na a haver egy idő után furcsán nézett a csajra, ugyanis olyan történeteket kreált, amikből magukra ismert. A kapcsolatuk elején már határozottan megkérte a csajt, hogy ne beszéljen az időseknek a kapcsolatáról, mert egy részük demens, más részük meg nem is érti, a maradék meg örül, ha árthat.

Na a kiscsaj ennek ellenére, ha csak tehette, kikérte a nagytudású gondozottak véleményét, ugyanis ez egy mászkálós kapcsolat volt, amolyan táv.

Meg is lett az eredménye a tanácskéréseknek, jött az, hogy aki ennyi és annyi időn keresztül nem kéri meg a jány kezét, az csak dugni akar, meghogy aki nem költözik össze, az dettó és még a fene tudja mikkel nem lett megkínálva.

Majd egy szép napon a havernek elege lett ebből az egészből, mert érezte, hogy baj van a toronyban és nem kicsi, ekkor jelezte, hogy nem tud már megbízni a csajban, mert annyiszor cserben hagyta már és kilép ebből az egészből, mielőtt később, idős korában hagyná magára a csaj.

Erre a következőt kapta, ha gondozóra számít, akkor menjen idősek otthonába, ott majd gondozzák. Egy kb 48 éves pasinak ezt mondja már most…. mi lett volna később?

Csoda, ha nincsen ma már tartós kapcsolat, amikor minden bolond szabadon járkál?

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...