Mindennapjaink

Egy boldog nap.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 515

Tegnap kaptam egy telefonhívást a barátnőmtől (igen, ő a barátom, aki történetesen nő ) és megörvendeztetett egy igazán jó hírrel, miszerint nagymami lesz hamarosan. Neked, aki ezt olvasod, bizonyára semmit sem fog jelenteni mindez, ám számomra több szempontból az egyik legcsodásabb érzés volt.

Az egyik öröm, hogy a fiait nagyon szeretem és most hogy a nagyobbik, aki tavaly nősült meg, elérte azt amit terveztek, hogy mihamarabb legyen baba és sikerült, ez nekem csodálatos, pláne annak a fényében, hogy példa értékű a feleségével együtt, ahogy egymást támogatják, ahogy mindent megtesznek a közös boldogságukért, úgy érzem, a kapcsolatuk igazi szerelem kapcsolat.

A másik elmondhatatlanul megható ebben az, hogy az első voltam az anyján kívül, akinek elmondták ezt a jó hírt. Pedig nem rokonaim és mégis megtiszteltek ezzel… miközben írom, ezeket a sorokat, még most is meghatódva érzem magam emiatt. Saját családomnak nem vagyok ilyen fontos és soha sem voltam, talán eddig senkinek sem. Az is igaz, ezekért az emberekért bármit megtettem eddig is ami tőlem telt és mindig is számíthatnak rám, ahogyan én is megkaptam tőlük eddig minden segítséget, ha szükségem volt rá.

Mai napig nem bántam meg, hogy nincs sok barátom, mert akik vannak, ők viszont mindennél fontosabbak számomra, hiszen önzetlen ez a barátság, a szó legnemesebb értelmében mondhatom azt, hogy egyedülálló számomra.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...