Mindennapjaink

Bólogató kiskutya vagy?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 448

Vajon miért érzi úgy egy nő, hogy bólogató kutyának nézik, amikor csupán arról van szó, hogy neki is be kellene tartania írott és íratlan szabályokat.

Mondok erre példát. Megbeszélitek, hogy 11-kor találkoztok, de ő még 11 óra 10 perckor sincsen ott, de mobilon sem jelzi, hogy késik. majd amikor berobban 11 óra 15 perckor és megkérdezed tőle, hogy miért nem jelezte legalább azt, hogy késni fog, akkor előjön valami hasonló szöveggel, hogy ő odaért rendben, minek ez a felhajtás, ő nem fog csak azért telefonálni, mert a pasinak úgy tetszik, nem bólogató kiskutya ő.

Ez csak egy példa volt, ám rengeteg helyzetben jön elő ez a bólogató kiskutya duma.

Azt értem én, hogy a nők között vannak jó sokan, akik szeretnek ilyen-olyan videókat nézni, amiben arra okítják őket, hogy hogyan valósítsák meg önmagukat, hogyan legyenek függetlenek egy férfitől, hogyan kezeljenek konfliktusokat.

Amit nem értek az, hogy miért nem néznek olyan videókat, ahol azt tanulhatnák meg, hogyan legyenek figyelmesek, kedvesek, őszinték, hogyan viselkedjenek igazi nőként. Valahogy az jobban állna nekik.

Tetszik 1
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

 1. Molly says:

  Itt akkor a példaként említett hölgyek nagyon félre értelmezik a bólogató kiskutya fogalmát.
  Az hogy jelzem a partnerem felé, késni fogok, az figyelmesség,
  korrekt megnyilvánulás. A megbízhatóság, a felelősségteljes magatartás, a figyelmesség, erény, és nem bólogató kutyaság.
  Hasonló helyzetben ő vajon mit szólna?

  1. Varga Tamás says:

   Köszönöm szépen Molly.

Hozzászólások lezárva.