Mindennapjaink

Komoly kapcsolat.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 313

Társkereső oldalakon bolyongtam régebben és legalább 20 nőnél, akik bejelölték a komoly kapcsolatot, ott szerepel az is, hogy soha nem akar házasodni.

Mivel kicsit sötétben tapogatózok ez ügyben, az a kérdésem csak, hogy milyen komoly az a kapcsolat, ahol alapból ki van zárva a legmagasabb szintű összetartozás lehetősége?

Lehet indokolni azzal, hogy nem kell ahhoz összeházasodni, hogy boldogok legyünk, ám ez pont hogy a nők többségénél idővel, sarkalatos ponttá fog válni. Igenis, a nők ha szerelmesek lesznek, szeretnek idővel férjhez menni, amennyiben a kapcsolatot megbízhatónak érzik. És nincs is ezzel semmi gond szerintem  vagy mégis?

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...

3 hozzászólás

 1. Molly says:

  Ehhez megint csak a saját hozzáállásomat tudom példaként felhozni.
  Először is tisztázni kell ki mit ért “komoly kapcsolat” alatt.
  .
  Mert lehet hogy van aki számára ez azt jelenti amit a te számodra Tamás, hogy ha minden jól alakul, harmonikus a kapcsolódás, akkor a házasság együtt élés cél.
  .
  Van aki pedig a komolyságot, a felek felelős, korrekt hozzáállásában látja.
  Tehát a partner úgy van benne az életében hogy csak ő van, nincs mellé kavarás, flörtölgetés kacsingatás, még más partner/ partnerek felé.
  Az együtt töltött idő, a programok a közös élmények megélése a lényeg, és ez örömet okoz anélkül hogy összeházasodnának.
  Van aki már túl van egy házasságon, és nem szeretne többet, vagy eleve olyan ember akinek szüksége van a gyakori én időre, én térre, tehát szeret egyedül lakni, de azért társra is szüksége van.
  Mivel egy másik bejegyzésedben épp te magad jelentetted ki hogy nem vagyunk ikertestvérek, és mindenki másképp működik, ebben az esetben én utalok vissza, hogy bizony a párkapcsolati igények terén is másképp működünk. 🙂
  .
  A fontos az hogy olyan partnert találjunk akinek az igényei, céljai, törekvései harmonizáltathatók a pattnerével. 🙂

  1. Varga Tamás says:

   Azért ne a kivételekbe kapaszkodjunk már bele 🙂
   A komoly kapcsolat kifejezés, tuti a legtöbb ember számára azt jelenti, hogy együtt akarnak maradni.
   Az is igaz viszont, hogy ma valahogy egyre kevesebb ember vágyik házasságra, elég az együttélés is, legalább is 40 fölött. Egyezzünk ki Molly egálban 😀

   1. Molly says:

    Tamás! nem kapaszkodom, és nem is kapaszkodtam semmibe.
    Nekem ezek a gondolataim támadtak.

    “az a kérdésem csak, hogy milyen komoly az a kapcsolat, ahol alapból ki van zárva a legmagasabb szintű összetartozás lehetősége?”
    Ez volt a kérdésed, erre írtam le amit erről gondolok.

Hozzászólások lezárva.