Mindennapjaink

Ezt csakis 18 éven felülieknek :-)

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 770

Megkérem a gyermekeket, hogy hagyják el ezt a naplóbejegyzést 

Csakis a saját tapasztalataimról tudok beszélni, amennyiben mások is találkoztak hasonlóval, az csakis a véletlen műve lehet. Vagy valami másé.

Történjen akár ezen a felületen, akár más fórumon, vagy a valódi világban, sok nő megbotránkozik nyíltan azon, ha a szex szóba kerül egy beszélgetés során oly módon, ami már képes elindítani az emberek fantáziáját. Vannak akik egyenesen kikérik maguknak, hogy nekik a szex nem minden, hogy kell az is, de mennyi sokkal fontosabb van ettől, stb.

Tapasztalataim szerint ezt kétféle nő teszi meg. Egyik csoportba tartoznak azok, akiknek valóban kevés ingerenciájuk van a szexhez, míg a másik csoportot azok képviselik, akik nemhogy csinálják szorgalmasan, hanem egyenesen mesterei és szinte kiapadhatatlan erőforrással rendelkeznek ez irányba, hihetetlen kedvvel.

Azt megértem, ha az első csoport szólal fel. Nade a második csoportba tartozók, vajon miért titkolják a képességeiket és azt, hogy nekik igenis mennyire fontos? Miért tesznek úgy, mintha ők az első csoport tagjai volnának?

Valóban nem értem ezt. Valakinek ötlete?

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...