Mindennapjaink

Jobb ember vagyok mint ti.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 334

Hogy ezt honnan tudom? Először is onnan, hogy akkor is azt mutatom a világnak, hogy szeretem azt az embert, ha az az ember, köztudottan kárt okozott másoknak szándékosan.

Mellé állok és mindenhol hangoztatom a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy a népesség kevés hányada, mennyivel többet érdemel, mint a többség.

Kiteszek a közösségi oldalakon olyan zászlókat, mint amilyen annak az országnak a zászlaja, ahol valami tragédia történt, ám akkor csendben maradok, amikor itthon éri komoly sérelem a honfitársaimat.

Kimondottan jól el tudom mondani, hogy a világot olyannak kell elfogadni amilyen, ugyanakkor csak én nem vagyok képes azt elfogadni, ha valakinek más a véleménye, igaz, hogy legalább ilyenkor agresszívan adom mások tudtára, mennyire el kell engem fogadjanak.

Mindig amellé mállok, akikről rosszat mondanak és akkor is azt állítom, hogy mindenkinek egyenlőek a jogai, amikor ellepnek országokat idegen kultúrájú emberek, akiknek legnagyobb öröme az, ha másokat bánthatnak, merthogy szegényeknek ilyen a kultúrájuk.

Nem tetszik amit írok? Ne legyél már kirekesztő velem.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...