Mindennapjaink

Mikor lesz már ennek vége?

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 325

Azt tapasztalom, hogy manapság a becstelenek, hazugok, önzők idejét éljük, és ez kihatással van a párkapcsolatok alakulására is. Ugyanis minél elterjedtebbé válik ez a fajta értékrend amiket felsoroltam, annál kevesebb tartós kapcsolat fog létrejönni, hiszen ami hazugságra épül, az idővel megszűnik, ez törvényszerű. Elég csak azt megnézni, hogy egy társkereső oldalon, mennyi hazugság van feltüntetve az adatlapokon, amikor beszélgetsz valakivel, akkor ha rákérdezel dolgokra hazudik sok esetben, vagy éppen ki akar használni, mert elfogyott a pénze, stb. (engem ki lehet használni, ha szőke, hosszú hajú, nagycsöcsű nő vagy és nem nyomsz agyon, ha rám fekszel)

Ha már egy társkereső oldalon is hazudnak az emberek, ami ugye nagyon hamar kiderül, akkor mit várjunk a társadalmunkban élő emberektől?

Attól félek, hogy ez a romboló folyamat nemhogy csökkenne, hanem még növekedik és ez csak egyre rosszabb lesz.

Meg kellene nyernem valami komolyabb összeget ahhoz, hogy függetleníteni tudjam magam ettől a csodás társadalmunktól és igazán értékes életet élhessek a továbbiakban, a természetben nem csalódik az ember.

Amennyiben ismersz olyan vagyonos embert, aki engem ebben támogatna, bátran jelezd neki az elérhetőségemet, vagy add meg az övét nekem 

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...