Mindennapjaink

Így tudhatod meg, hogy megcsal-e a párod.

Kérlek oszd meg!
Látogatók eddig összesen: 257

Az első és legfontosabb, minden nap, lehetőleg többször is, kotorássz a telefonjában, hogy kit hívott, ki hívta, majd emeltebb hangon, kérd is rajta számon ezeket.

Követeld ki a jelszavakat az e-mail címéhez, a facebookjához, a számítógépéhez és ezeket is naponta többször is ellenőrizd le, nehogy átverjen.

Kövesd minél több alkalommal, amikor elmegy otthonról, ha nincs kocsid, rendelj taxit, nem baj, ha sokba kerül, mert megéri követni a párodat, hiszen hátha meg akar pont most csalni.

Amennyiben ezek ellenére sem találsz semmit sem, ami bizonyítja a hűtlenségét, kezdj el azon gondolkodni, hogy vajon miket csinálhat akkor, amikor nem látod. Tuti akadnak jobbnál-jobb ötleteid erre, minél többet fogsz ezen gondolkodni, annál hamarabb leszel benne biztos, hogy valóban megcsal a párod.

Az, hogy mi a valóság, téged soha ne zavarjon, mert akkor az összes fenti módszer feleslegessé fog válni és azt ugye nem szeretnéd te sem.

Esetleg a módszerek egyike sem tetszik neked? Csak simán megbízol a párodban, mert azt érzed, hogy figyel rád, fontos vagy neki és nem felszínes a kapcsolatotok?

Igen, így is lehet élni.

Talán így érdemes élni.

Tetszik 0
Nem tetszik 0

Még szintén kedvelheted...